藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: emily123
打印 上一主題 下一主題

停車場好貴 [複製鏈接]

[quote:354336d13f="ivantat816"]係呀~係迴旋處出面剷上行人路我唸唔會有差人抄牌掛~[/quote]

非也! 非也! 我早几日傍晚泊架車係O個度 就比人抄咗牌 我旁邊架電單車重慘 我見度佢比人抄咗兩張牌添 :em06:  :em10: 大家都係行多步泊露天停車場吧 抄一張牌=個月停車場費用 實在唔化算 :em16:

[quote:b3b2ad2ab2="GH"][quote:b3b2ad2ab2="ivantat816"]係呀~係迴旋處出面剷上行人路我唸唔會有差人抄牌掛~[/quote]

非也! 非也! 我早几日傍晚泊架車係O個度 就比人抄咗牌 我旁邊架電單車重慘 我見度佢比人抄咗兩張牌添 :em06:  :em10: 大家都係行多步泊露天停車場吧 抄一張牌=個月停車場費用 實在唔化算 :em16:[/quote]

咁咪好慘 :cry: 我都要泊入車場先 :roll:

[quote:c21f254760="GH"][quote:c21f254760="ivantat816"]係呀~係迴旋處出面剷上行人路我唸唔會有差人抄牌掛~[/quote]

非也! 非也! 我早几日傍晚泊架車係O個度 就比人抄咗牌 我旁邊架電單車重慘 我見度佢比人抄咗兩張牌添 :em06:  :em10: 大家都係行多步泊露天停車場吧 抄一張牌=個月停車場費用 實在唔化算 :em16:[/quote]
咁大劑! 係黃腳立抄定係差人抄呀~咁勁既個度地方都去得到~真係盡責任 :em05:

我而家住係Tuen Mun私人屋宛 cark park 都要1700/month 唔算貴

我想問下如果泊係5/F ,係唔係15分鐘就一定要走?
如果遲左走又或唔走又點??會唔會Y橦?

[quote:9c0639efd2="藍澄小王子"]我想問下如果泊係5/F ,係唔係15分鐘就一定要走?
如果遲左走又或唔走又點??會唔會Y橦/quote:9c0639efd2]
話就話15分鐘...我試過over唔係太過份都冇事... :mrgreen:

[quote:2ef720887e="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:2ef720887e="藍澄小王子"]我想問下如果泊係5/F ,係唔係15分鐘就一定要走?
如果遲左走又或唔走又點??會唔會Y橦/quote:2ef720887e]
話就話15分鐘...我試過over唔係太過份都冇事... :mrgreen:[/quote]

唔該晒

我拍係油站旁邊俾人抄左.
都係拍係爛地安全d

[quote:d293e594e4="Tako & Sukie"]我拍係油站旁邊俾人抄左.
都係拍係爛地安全d[/quote]
Tako & Sukie請問係乜野時間俾人抄架 :?:

[quote:f3126c9942="Tako & Sukie"]我拍係油站旁邊俾人抄左.
都係拍係爛地安全d[/quote]
下!!個度都抄呀? :em13: