藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4677|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

3座街坊 請問有無已經完成執漏 [複製鏈接]

我14-4-2004交表  到而家重未得  打電話唔通  又無回覆  投訴無門呀  點收科 :em06:

要追追追追追追追!
搵呂小姐啦!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

Dear Chee

佢有無執過先? 有無約過科文上去睇過?  如果無. 你真係要抽時間做呀. 唔懶得架.

你要找一個星期. 好熱烈咁上去找佢 然後要佢比個期你. ( 打電話真係好難架)
if 佢話今日比唔到. 咁你就問佢幾時比到.
到了那日 再問佢. 佢通常會話已經比左另一個人處理~~ ( 吹脹 )
唔緊要.
同另一個人再講多次你個情況 再迫佢比個日子.
唔好比佢話" 盡快”兩個字欺騙.
要確實日子.
雖然到左個日. 佢未必真係做好 但最少都會開工架啦...
你4 月14 日 到而家...都有成7 個星期啦喎...基本上你都可以好大聲咁問佢 係咪要整大件事先安樂!

佢應該會好快幫你整好.

係呀~~~一定要親身去追架....(打電話真係冇用) :evil:
我19/4交到而家仲差d地磚....

[quote:1f3abfd054="Mr. & Mrs. FireFire"]係呀~~~一定要親身去追架....(打電話真係冇用) :evil:
我19/4交到而家仲差d地磚....[/quote]

我都係19/4交FORM 而家仲差玻璃窗.....

多謝多謝各位

[quote:e39e8d2585="Winnie the Pooh"][quote:e39e8d2585="Mr. & Mrs. FireFire"]係呀~~~一定要親身去追架....(打電話真係冇用) :evil:
我19/4交到而家仲差d地磚....[/quote]

我都係19/4交FORM 而家仲差玻璃窗.....[/quote]

好喎. 咁快既?

WHAT MEAN!!!!! :?:

[quote:c950223506="chee"]WHAT MEAN!!!!! :?:[/quote]

我傻左....寫錯咩.. 不過而家改返.

今日上過去....
依家仲有廳的地磚、 廚房櫃d門及玻璃未換
廚房同廁所d磚換左....好靚仔呀....
ks