請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung

第五座鄰居搬屋日期及時間 [複製鏈接]

[quote:ab905cadb8="Teresa&Fai"]報告座主.............

我地已經正式搬了入去住............................[/quote]
恭喜晒
我都仲係無改進,target年尾搞掂  :!:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:1db3982941="bikbark"][quote:1db3982941="Teresa&Fai"]報告座主.............

我地已經正式搬了入去住............................[/quote]
恭喜晒
我都仲係無改進,target年尾搞掂  :!:[/quote]

年尾??? 唔係zN :?: ....

難道是百萬豪裝??
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:af335fa09b="rstfung"]難道是百萬豪裝??[/quote]
應該係毫無裝 (因為無進展)  :mrgreen:
唔一定係年尾o既 但係又早唔過10月......
麻煩座主改為"不日" hehe
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

已於中秋日入伙 麻煩update資料

不過仲有好多雜物尚未搬入 都唔知幾時先可以全部運曬入去 :roll:
G :em21: P

第五座鄰居搬屋日期及時間

report 座主
幾經波折終於中秋日前入伙 麻煩update資料 thx

將於明天搬入,正式加入RC大家庭,請座主update,謝謝!

[quote:0425289218="T"]將於明天搬入,正式加入RC大家庭,請座主update,謝謝![/quote]

Updated!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:ad49cc608f="gp"]已於中秋日入伙 麻煩update資料

不過仲有好多雜物尚未搬入 都唔知幾時先可以全部運曬入去 :roll:[/quote]

麻煩座住......我既資料未update.
G :em21: P

唉 我都在26/9入左伙喇
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:1ff86a738b="T"]將於明天搬入,正式加入RC大家庭,請座主update,謝謝![/quote]

歡迎你加入RC; 成為我地一份子  :em19: