請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung

第五座鄰居搬屋日期及時間 [複製鏈接]

[quote:ddd53d6c5e="SM"]座主 同女友商量後 準定改去7月4號先至搬 時間為11:00a.m.!
請座主代為更改日期同時間! 唔該...唔該 :em14:[/quote]

點解有埋時間..........係咪睇過通勝邊個時辰好先搬入去呀............   

[quote:30db4d8575="Tomato"][quote:30db4d8575="bikbark"]we're just in the process of wall-building jar...[/quote]

你都好0Y 有得起牆.............我都唔知幾時有個櫃 :x[/quote]

你交左匙有幾耐呀................我地都諗緊好唔好一邊搬入去住...........一路等恒昌d"筍"野.....................

[quote:7b989d04aa="Teresa&Fai"][quote:7b989d04aa="Tomato"][quote:7b989d04aa="bikbark"]we're just in the process of wall-building jar...[/quote]

你都好0Y 有得起牆.............我都唔知幾時有個櫃 :x[/quote]

你交左匙有幾耐呀................我地都諗緊好唔好一邊搬入去住...........一路等恒昌d"筍"野.....................[/quote]

我到今個月24號就夠60日 問過幾次 都話"答唔到你" "大約1x號" "總之24號前"...............我拎番條匙喇!!!而家搬住d野入去先 一路執一路等.....

各位好:
我已决定在八月十四日(星期六)上午入伙,到時如果引起不便,請多多包函,多多原諒!!

我星期三入伙喇!!   

updated!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3113
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

座主
個list有野要更正

1. 0係已入伙之鄰居一欄 Tomato 入伙日期係7月28日
2. kyu還未入伙

唔該晒

[quote:c3902324eb="Tomato"]我星期三入伙喇!!   [/quote]
congratulations ar...  :em19:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8eb4fc6ded="Tomato"]座主
個list有野要更正

1. 0係已入伙之鄰居一欄 Tomato 入伙日期係7月28日
2. kyu還未入伙

唔該晒[/quote]
即係聽日呀,好呀多D人入伙喇。
之前我入伙之後,打開窗,沒有太多人著燈,好靜英英。
而家越來越多燈燈喇.
YEAH~~

報告座主..............我地暫時偶然都有係藍澄灣過1-2晚夜................暫定8月中正式搬入去................thanks!!!!