藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5269|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

唔知6月有多小2座朋友入伙呢. [複製鏈接]

小弟就6月尾入伙喇我會揀1至5搬屋因為六日真係很多人.

咁快既! 恭喜晒!  :

Yautin1 你好.
都唔算快我5月1日開始裝修要45天我估6月中應該起貨但我還有很多執漏
未完我諗装修完又要再去管理嘈斷估6月尾應該○K掛.

Re: 唔知6月有多小2座朋友入伙呢.

[quote:8879bd7124="benjeaaa"]小弟就6月尾入伙喇我會揀1至5搬屋因為六日真係很多人.[/quote]
恭喜晒!咁快入得伙! :em19:
可惜我諗我起碼八月中先搬得入去呀! :em01:
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

應該六月尾可以入伙,到時見!

我都有唸住24號入伙架
不過我唸巳而家既進度我唸唔得勒 :em06:

Re: 唔知6月有多小2座朋友入伙呢.

[quote:1884665213="藍澄小海豚"][quote:1884665213="benjeaaa"]小弟就6月尾入伙喇我會揀1至5搬屋因為六日真係很多人.[/quote]
恭喜晒!咁快入得伙! :em19:
可惜我諗我起碼八月中先搬得入去呀! :em01:[/quote]

我諗我地都要七月中....

不過話時話...六月好似冇咩好日...
再睇定先好....
永遠愛著您 :em21: [/code]

我都希望可以係七月真真正正同大家做鄰居啦!!!

本人認為最好不要這麼快入伙,因家家戶戶都在装修中,空氣及嘈音都很難頂走廊又熱又焗,會所   商塲 及 泳池也未曾用得住,各樣各樣的因素下,最理想都是7月中打後才入伙,到時侯周圍環境都乾乾淨淨,住都住得舒服D。