藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: yautin1
打印 上一主題 下一主題

二座有冇人已經執好漏呢? [複製鏈接]

thx Hello Kitty.
I\'m T2C...

我由5月20日開始打電話去問幾時可以key 到今天 一直沒有任何回覆!!!!!  :cry: 所以我已經決定明早去RC搵果個Ben Li OR Richard Lam 因為他們從來沒有覆過我!!!! 真係激死!!!! 其實我間屋已經執滴左成80-90% 只係仲有2至3項未執 都唔知點解佢地都唔肯面對~ 唉.....
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我地都係八八九九啦!!!
手工一般啦
唔會要求咁高

[quote:80b36181b7="~ Man & Agnes ~"]我地都係八八九九啦!!!
手工一般啦
唔會要求咁高[/quote]

你的空心磚有冇換到?

一DD啦
有一D應該灌左漿
有一兩塊好似換左
不過換左之後四個角都唔平....
:x 過左四個WEEK啦
佢整唔整好都冇未有回覆
諗住一次等佢執晒先再CHECK之後再叫佢整囉
上次冇上去探你地添...
你地整成點呀???
有冇去個業主大會呀???
我仲未記得叫人整冷氣呀
你地整左未呀???

[quote:4025b4a8e2="~ Man & Agnes ~"]一DD啦
有一D應該灌左漿
有一兩塊好似換左
不過換左之後四個角都唔平....
:x 過左四個WEEK啦
佢整唔整好都冇未有回覆
諗住一次等佢執晒先再CHECK之後再叫佢整囉
上次冇上去探你地添...
你地整成點呀???
有冇去個業主大會呀???
我仲未記得叫人整冷氣呀
你地整左未呀???[/quote]

冷氣耍下星期 窗要6月底。

6月尾先換窗會唔會影響你地裝修呀???

John & Esther:

佢地有冇同你換廚房塊地磚呀
換得好唔好呀????

changed them already but one of the floor is not too flat in our kitchen. i told them our decration is almost complete so they change it very faster. after our checking 85% completed until now.

our decration is too slowly too!!! maybe also wait for some furnitures.