藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: yautin1
打印 上一主題 下一主題

二座有冇人已經執好漏呢? [複製鏈接]

[quote:c886ad194a="Dennis & Candy"][quote:c886ad194a="JNA"]22/5已經收回key 勉強叫做執完 小問題唔想再糾纏啦 :roll:[/quote]

Me too  :cry:[/quote]

我都係 the same situtation
其實,之後的裝修,傢俱,燈及curtain等問題接踵而來,樣樣有問題要解決. 所以,有時候我都唔太執著.唔係,唔知等到幾時.

好!  :
革命尚未成功 鄰居仍要努力...

[quote:a846e3bb49="Y&T"]
我都係 the same situtation
其實,之後的裝修,傢俱,燈及curtain等問題接踵而來,樣樣有問題要解決. 所以,有時候我都唔太執著.唔係,唔知等到幾時.[/quote]

我同太太2月份已開始攪傢俬、燈飾等,都找埋裝修,依家情況係傢俬、燈飾、窗簾都ok啦﹗差執漏完裝修﹗本來想6月搬,依家睇來機會好渺茫了﹗唉﹗ :em20:  :em20:  :em20:

80% completed. only Kitchen 地磚 still not completed yet. I called Ben Lee and Paul Y.'s foreman but they only 'play me'...
I\'m T2C...

To Wilkins
I've got the same problem. :cry: If you are not in hurry to move-in I suggest you to chase them everyday maybe you can get it done within a week. BUT you need a lot of time & a lot of patience. Anyway Good Luck!

[quote:2b945a54eb="dick&queenie"]我都算做,冇咩要求,
過得人,過得自己.....五月中拿番條key...
開波間房............,
而家住第三晚了....[/quote]

你們覺得點呀??
環境舒適嘛????

請問 你們個toilet 抽氣扇有無葉的????//

[quote:a72926b393="Alvin & Janis"][quote:a72926b393="dick&queenie"]我都算做,冇咩要求,
過得人,過得自己.....五月中拿番條key...
開波間房............,
而家住第三晚了....[/quote]

你們覺得點呀??
環境舒適嘛????

請問 你們個toilet 抽氣扇有無葉的????//[/quote]

I want to know too.

btw what is 開波間房....  :em12:  :em12:
AngusZire

宜家我地等緊換全屋玻璃窗全屋窗鉸(有冇見到好多生秀呀?) 同埋浴室有兩件野都係生秀 ... kitchen washroom 地磚叫佢地俾低我自己搞 D有窿窿o既地方都係搵自己個裝修執返 空心牆自己個裝修都已經搞左 (基本上所謂執漏係咁二做左少少kitchen 野 ..仲要係分幾日....)  俾左key 一個月 ... 之後都係收返 ....
冷氣機終於都同我換左外面成組野 .... 順路我搬埋位啦 ~~ :?
宜家我D傢俬都係岩岩做好張床咋 ... 有排未入得伙  :em05:

80%啦! 但剩下的20%都唔知幾時搞掂???!!!  :em06:
果個二座林生星期二話星期三callback我report番執漏進度但...... :evil:
koo仔 :) 簡單 令每一天都活得快樂。 :em11:

完全沒來過...沒看過...100% 沒有處理!