藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9397|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

二座有冇人已經執好漏呢? [複製鏈接]

如題!

80% completed. 尚欠客廁鏡櫃凹角未補 浴缸邊未填小孔 客廳几塊地磚未俾 (因不放心俾佢地執 叫自己師傅執)  最後就係未換窗。但已開始裝修了約2個星期。
好心急呀! :roll:

[quote:f2f2bcee05="John & Esther"]80% completed. 尚欠客廁鏡櫃凹角未補 浴缸邊未填小孔 客廳几塊地磚未俾 (因不放心俾佢地執 叫自己師傅執)  最後就係未換窗。但已開始裝修了約2個星期。
好心急呀! :roll:[/quote]

未執漏好就裝修 佢地會唔會留難我地架?

90%completed只欠細房窗和一塊toilet門外的磚未換我都裝修左1.5 weeks了

[quote:a2822e9646="yautin1"][quote:a2822e9646="John & Esther"]80% completed. 尚欠客廁鏡櫃凹角未補 浴缸邊未填小孔 客廳几塊地磚未俾 (因不放心俾佢地執 叫自己師傅執)  最後就係未換窗。但已開始裝修了約2個星期。
好心急呀! :roll:[/quote]

未執漏好就裝修 佢地會唔會留難我地架?[/quote]

我地唔留難佢地己經偷笑。

22/5已經收回key 勉強叫做執完 小問題唔想再糾纏啦 :roll:

90% completed. 剩係要佢地執Kitchen & 2 bathroom D地磚都搞到今日.比人玩成 7 weeks. 做完一次又整坏一次 complaint 完又 complaint 盡艱辛至有D成績. 大家比心機追. 不過唔好難為 D staff 佢地做到都幫我地 只可惜能力有限 最衰都係...........!
有時間真係要傾Design problem e.g. D & E 冷气 D & E Kitchen 爐頭太近雪柜 Kitechen抽气扇入水 隻怪雞廁所門......etc.

[quote:eda5144fe2="JNA"]22/5已經收回key 勉強叫做執完 小問題唔想再糾纏啦 :roll:[/quote]

Me too  :cry:

[quote:a0b85fdbbc="Dennis & Candy"][quote:a0b85fdbbc="JNA"]22/5已經收回key 勉強叫做執完 小問題唔想再糾纏啦 :roll:[/quote]

Me too  :cry:[/quote]

我都係。依家諗緊design.... 間屋都擺底左成大半個月 真係工作忙到冇時間搵designer. :roll:
2座A - original \"M&J\"

我都算做,冇咩要求,
過得人,過得自己.....五月中拿番條key...
開波間房............,
而家住第三晚了....
永遠愛著您 :em21: [/code]