藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung
打印 上一主題 下一主題

第五座公眾地方需要維修及跟進之事宜 [複製鏈接]

我地第5座有位好座主 掂呀 :em11:

[quote:ee7676e9e8="SM"]唔該晒座主! 你真係好稱職同盡責啊! :em11:[/quote]

agree ar !!

no.1 除左生銹外 仲滴水tim :evil:

今日落去管理處交野 已經同個女仔講左生銹問題
佢都係0個句:"我搵人去睇下".......唔知有無真係搵人去睇呢??

我0個層個C跌左落0黎 係咁放番上去
個G字唔見左 (竟然唔見我個G字 :twisted: )

我見17樓8隻字甩晒...................... :em05:

其實而家就算整番好 一日裝修未完 都會再跌番落0黎..............唔知管理處有無呢d字ge存貨呢???又唔知駛唔駛訂貨呢???

有時我真係好想用BB超能膠痴番上去.............好過用雙面膠紙 :roll:

[quote:331a84f5ca="Stephen@RC"]唉. 都唔知有冇gei錯.. complain so many time 個走廊dirty都冇人理..
今晚在走去complain..
話時話. 點解要人complain佢地先會做野呀..
management fee 又唔係平過人. 的quality就cheap過咩...[/quote]

好多灰塵呀!我都跣左幾次....... :em18: