藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

有玻璃窗換啦...... [複製鏈接]

[quote:49cbbaab1a="ble"]唔知幾時有得換??[/quote]
3座好多單位都換左...你有冇番去睇過...

oh my flat still haven't change any window.

我是三座 22樓的業主 到現在仍未換玻璃窗
上星期六找了三座主管何生上門睇 話會
今日致電回覆我何時可換玻璃窗   最後結果
是放飛機.............

So do I... They all aeroplane.... 3165-1280 no one pickup the phone.

Re: 有玻璃窗換啦......

[quote:4064c02504="Mr. & Mrs. FireFire"]今朝走上RC睇....玻璃窗已經換左...
仲見到好多單位都換緊....
好消息..[/quote]

火火:

請問您於幾號交Form呢?

Re: 有玻璃窗換啦......

[quote:878082accd="eric_818"][quote:878082accd="Mr. & Mrs. FireFire"]今朝走上RC睇....玻璃窗已經換左...
仲見到好多單位都換緊....
好消息..[/quote]

火火:

請問您於幾號交Form呢?[/quote]
19/4月交Form...
記住要親身去追...... :evil:

我聽日會係收樓處發爛 我唔會再等!! 都唔係路 次次話覆 次次放飛機... 4月等到依家!!

[quote:24b4bc67d3="kenykl"]我聽日會係收樓處發爛 我唔會再等!! 都唔係路 次次話覆 次次放飛機... 4月等到依家!![/quote]

好! 全力支持發爛!  :em11:

3座中層都換左....

[quote:6410ef000b="Emil and Jeff"]3座中層都換左....[/quote]

頂...佢係都唔換比我..... :em13:  :em13:  :em13: