藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12978|回復: 73
打印 上一主題 下一主題

有玻璃窗換啦...... [複製鏈接]

今朝走上RC睇....玻璃窗已經換左...
仲見到好多單位都換緊....
好消息..

真架???
咁使唔使自已打電話去request gar???

good news!!!!!!!! 快D到我啦!!!!!!!!!!!!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

好呀... 唔知有無我份呢..等我今日上去睇下先

[quote:e392051abd="女"]真架???
咁使唔使自已打電話去request gar???[/quote]
我見佢地D速度好快....
不過都係追追好....
你知啦...佢地正一木頭...踢一踢.....LOOK一LOOK ...  :mrgreen:

aiya.....好想去睇呀 今日
但男朋友出左trip去日本仲未返
佢叫我一個人唔好去rc......:-(

[quote:1c46679dff="女"]aiya.....好想去睇呀 今日
但男朋友出左trip去日本仲未返
佢叫我一個人唔好去rc......:-([/quote]
搵D鄰居仔陪你去呀..

嘩....咁好呀...唔該哂你呀..Mr and mrs. fire
你係咪3H 呀? 我係5C 喎 我個窗對住你個窗喎..
你入咗伙未呀?

你見唔見到5座開始換窗未呀?

[quote:01e88c2ea5="Vanessa"] 嘩....咁好呀...唔該哂你呀..Mr and mrs. fire
你入咗伙未呀?

你見唔見到5座開始換窗未呀?[/quote]
Vanessa....
仲未入得伙呀...
5座好似唔見...
而3座就有3-4批人負責換窗...
應該好快到5座... :mrgreen:

[quote:cdfcd27453="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:cdfcd27453="Vanessa"] 嘩....咁好呀...唔該哂你呀..Mr and mrs. fire
你入咗伙未呀?

你見唔見到5座開始換窗未呀?[/quote]
Vanessa....
仲未入得伙呀...
5座好似唔見...
而3座就有3-4批人負責換窗...
應該好快到5座... :mrgreen:[/quote]

火火 你有無留意佢地點換窗0架???
屋入面定係屋出面換呢???