藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saml
打印 上一主題 下一主題

六座高層望海靚D,定係一座高層望海靚D呢? [複製鏈接]

[quote:c97de45cea="Rambler Villager"]因為一座太近8號公路青衣大橋的出口 不過這是原本規劃.

[quote:c97de45cea="Eric&Mandy"]咁都唔明點解第六座賣貴D。。樓皇??點解喎?! :?:[/quote][/quote]

icic....thank you!!

[quote:d18e7d832d="YY & KC"]唔明喎? 原本既計劃? 禁依家既計劃又係點呢?[/quote]

依家計劃應該係昂船洲條橋zN。。

哦 明白明白.唔該晒.
禁唔知第日又會唔會好噪呢? 死啦 有d擔心呀......

哦 明白明白.唔該晒.
禁唔知第日又會唔會好噪呢? 死啦 有d擔心呀......

昂船洲條橋即係8號公路青衣大橋 上次開會時 我是誰已經幫我們跟進中.

[quote:6e742fb93f="Eric&Mandy"][quote:6e742fb93f="YY & KC"]唔明喎? 原本既計劃? 禁依家既計劃又係點呢?[/quote]

依家計劃應該係昂船洲條橋zN。。[/quote]

我地一座個景.........
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

都好靚,等我下次Post我屋企先。。我低D!!
我想問我地係唔係見過啦?(in the lift)

唔係喎,你係一座。。我係六座喎 攪錯 hehe ops:

係呀 係呀 mandy 我上星期六 同火生火太去攞磚時 在lift見過你呀......你記得嗎?

記得,所以咪問問囉。。你好呀!! :mrgreen: