藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saml
打印 上一主題 下一主題

六座高層望海靚D,定係一座高層望海靚D呢? [複製鏈接]

阿Rambler Villager:

查實夜晚係咪真係好光呢?

我分別到過1座同6座高層
本人覺得1座靚d 因個海比較闊同大

[quote:2f019612f5="女"]我分別到過1座同6座高層
本人覺得1座靚d 因個海比較闊同大[/quote]

因為1座係向維港大單邊(尤其B室)
所以應該比較開揚. :em12:

唔光 一啲問題都冇. 但有另一個問題 就係好嘈! 9號碼頭的聲好勁 一定要關窗.

[quote:cb10fdbd28="eric_818"]阿Rambler Villager:

查實夜晚係咪真係好光呢?[/quote]

[quote:889fb62d0b="Rambler Villager"]唔光 一啲問題都冇. 但有另一個問題 就係好嘈! 9號碼頭的聲好勁 一定要關窗.

[quote:889fb62d0b="eric_818"]阿Rambler Villager:

查實夜晚係咪真係好光呢?[/quote][/quote]

我個G單位對橋都幾嘈
不過好彩個窗真係好隔聲
但吓吓開冷氣電費會好金... ... :!:

我又諗春/秋/冬天冇理由都開冷氣「假」 :em05:
到時都唔知點算... ...

我又覺得平日嘈音的問題是可以接受,唯獨晚上睡覺就真係要關窗了。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

咁都唔明點解第六座賣貴D。。樓皇??點解喎?! :?:

因為一座太近8號公路青衣大橋的出口 不過這是原本規劃.

[quote:c84ca7c258="Eric&Mandy"]咁都唔明點解第六座賣貴D。。樓皇??點解喎?! :?:[/quote]

開暖氣啦.

[quote:e1ddd0a4c5="eric_818"]我又諗春/秋/冬天冇理由都開冷氣「假」 :em05:
到時都唔知點算... ...[/quote]

唔明喎? 原本既計劃? 禁依家既計劃又係點呢?