藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

哈哈...
我仲早呀
我五月三十一號買架...
我媽咪係中環飲完茶就畀d經紀捉左上去睇示範單位
覺得幾好就即刻call左我去
跟住咁就買左啦
真係一d心理準備都冇呀!!!

好似好多二座既鄰居都係係五月三十一號買喎...
我地要定呢日為我地既anniversary

[quote:e9d8652f34="女"][quote:e9d8652f34="Tomato"][quote:e9d8652f34="女"]呢個故事仲有續集
留返今晚先講 因而家要開始做野...... :mrgreen:[/quote]

P女 好想知個續集呀!![/quote]

係喎 唔記得左講埋續集 冇左件事....Sorry Sorry...........hehe... :mrgreen:

我地當時完全冇睇過其他樓盤 只是睇左藍澄灣
其實男朋友0個陣都有留意樓價 佢話藍澄灣賣到好平
因我冇睇過其他樓盤 所以好反對 因實在太快做決定
我地都吵左好耐 買樓前一晚我三點幾都訓唔著 攞住本售樓書係甘研究
真係驗屍咁驗 係到諗買邊座 買邊個單位 買幾樓............. :em06:
原來佢都冇訓到 仲打埋電話比我一齊研究 所以0個晚都冇乜點訓
哈....諗返起都覺得好攪笑
待續..........[/quote]

變左連續劇 :shock: