藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。

[quote:b0e43b74e9="bikbark"][quote:b0e43b74e9="diedsee"][quote:b0e43b74e9="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.
G :em21: P

gp,咁可能我o地o個日已經見過啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ffa5577b65="Shearer9"]咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。[/quote]

:arrow: 我同你同一日噃! :wink:

但係點解你買到高層過我o既?當晚 D 經紀及和黃 D人話只賣低層傢喎!

我係五月三十一日買

Re: 一年前今日...

証明恒昌設計嘅示範單位都有一定吸引力 很多人都會要買樓加傢俬一條龍服務.

你地講嘅兩點幾係唔係下午兩點幾? :mrgreen:

[quote:dabc11fbbc="bikbark"]gp,咁可能我o地o個日已經見過啦[/quote]

可能會呀...... 同日又差唔多時間買 或者我o地住得好緊呀 :em12:
G :em21: P

我記得買完之後先去睇示範單位...... 掉返轉頭  ops:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:beea5d7e35="Tomato"]你地都好早買喎!!
0個陣我睇左3次示範單位 終於0係6月22日買左
仲記得0個陣每人有一包紙包飲品 [/quote]唔係嘛! 又咁岩 我同你一樣同一日買    不過那日係第二次睇 都決定買先再去 因睇第一次已念念不忘!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:c4d038e8d5="gp"][quote:c4d038e8d5="bikbark"][quote:c4d038e8d5="diedsee"][quote:c4d038e8d5="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.[/quote]

我承接住大家 我成6點幾先到 攪到9點先走.

好 拉大隊去慶祝 :em19:
:zdevil: :zdevil: :zdevil: