藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4188|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

好嬲呀!好嬲呀! [複製鏈接]

好嬲呀!好嬲呀!請問有沒有業主還未有將鎖匙交給恆昌呢?我剛才打電話到 31651798 藍澄灣恆昌辦事處詢問如現在交鎖匙耍等多久才送貨,他竟然說耍兩個月呀。耍成兩個月呀,有無攪錯,失晒預算呀!

我記得之前都有業主講過要60日
不過好似唔係等足60日ge
睇吓有冇其他業主回應你啦....因為我冇用恆昌
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

唉 . 又一個苦主 ~~~

如果你細心睇下你張invoice (要細心wor  因為o的字好細  :em05: )
o個到係寫within 2 months ..

我係5月頭比key 佢地. 到以家都未send all furnitures to me ...

如果你打去佢地office  佢地會做以下的o野
LOOP
  個櫃"應該"會係x號到.
  到左x號 未到 . 你又要打去問啦.
END LOOP.

it is INFINITE LOOP ...

我己娙收反絛key la . 因為比key佢地係冇用 . 一樣係 .. within 2 months

我地就一早知
因為我們當日去選傢俱時就問得好清楚
不過我們都會暑中追下佢地
希望可能快 d

我地咪一樣我5月尾先落order佢話6月20多號再問下喎
我喲裝修迫著停晒要等間櫃到先可以貼牆紙 :em01:

都係睇你好唔好彩 其實都未必用盡60日0既 佢地有貨落0黎就會送比你........ (幾官腔 :em09: )

好似我book左今日開始送貨 但係之前佢地已經送左個衣櫃、茶几、角几、鏡比我 :?:

我認為你就算唔交匙 都一定要去同佢book個時間 等佢知道你d傢俬可以入屋!!

交條匙比佢都好 我試過未交匙比佢 佢夜晚8點幾話送傢俬 好彩我住長青村咋!!如果唔係都唔知點算好 :|

[quote:6d634674a3="Tomato"]都係睇你好唔好彩 其實都未必用盡60日0既 佢地有貨落0黎就會送比你........ (幾官腔 :em09: )

好似我book左今日開始送貨 但係之前佢地已經送左個衣櫃、茶几、角几、鏡比我 :?:

我認為你就算唔交匙 都一定要去同佢book個時間 等佢知道你d傢俬可以入屋!!

交條匙比佢都好 我試過未交匙比佢 佢夜晚8點幾話送傢俬 好彩我住長青村咋!!如果唔係都唔知點算好 :|[/quote]

禁咪叫佢地聽朝先送囉. 講真. 都唔知佢地會係屋做咩.
好怕佢地 gei 花的o野. 我個大門都好似比佢地搬sofa gei 花  :em06:

[quote:37340bc6a6="Stephen@RC"][quote:37340bc6a6="Tomato"]都係睇你好唔好彩 其實都未必用盡60日0既 佢地有貨落0黎就會送比你........ (幾官腔 :em09: )

交條匙比佢都好 我試過未交匙比佢 佢夜晚8點幾話送傢俬 好彩我住長青村咋!!如果唔係都唔知點算好 :|[/quote]

好怕佢地 gei 花的o野. 我個大門都好似比佢地搬sofa gei 花  :em06:[/quote]

我驚佢地第二日唔送 所以急急腳落去接收lor :!:

[quote:3573c14824="Tomato"][quote:3573c14824="Stephen@RC"][quote:3573c14824="Tomato"]都係睇你好唔好彩 其實都未必用盡60日0既 佢地有貨落0黎就會送比你........ (幾官腔 :em09: )

好怕佢地 gei 花的o野. 我個大門都好似比佢地搬sofa gei 花  :em06:[/quote]

我驚佢地第二日唔送 所以急急腳落去接收lor :!:[/quote]

haha . icic

[quote:1a177530a0="Tomato"]都係睇你好唔好彩 其實都未必用盡60日0既 佢地有貨落0黎就會送比你........ (幾官腔 :em09: )

衣家妳重欠紀多家私未收整呀 :?:
開心時大叫一聲.....Qoo.