藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kenykl
打印 上一主題 下一主題

換 Toilet 抽氣扇 [複製鏈接]

你們都好呀....
我們部連"葉" 都無.....
as a defect...
到而定都未換

[quote:5bddb30e68="Alvin & Janis"]你們都好呀....
到而定都未換[/quote]

無葉正常架 因為個 design 好似新式抽氣扇.... 渦輪式.... 不過 真係一d風都無.

[quote:7ac803f58a="Winnie the Pooh"][quote:7ac803f58a="stephenyeong"]2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )[/quote]

PLEASE DO NOT CHANGE 大抽氣扇 :em16:  :em16:  :em16:
BECAUSE SARS[/quote]
唔會架 我估... 因為d氣經廚房頂抽出街架嗎...

[quote:b62df7075f="dc"]我都發覺有呢個?如果開大 :em13: ...都幾金吓..

試個寫洛defect list 到無人理wor :em01:

可唔可以post 多d資料....$40點整...THANKS[/quote]

$40出去買一個大葉抽氣扇...自己換... 不過 我都係 propose 架jai... 因為我自己都未整... 不過 我整硬..太廢啦.... 頂唔順...

[quote:dd008a7c98="kenykl"][quote:dd008a7c98="dc"]我都發覺有呢個?如果開大 :em13: ...都幾金吓..

試個寫洛defect list 到無人理wor :em01:

可唔可以post 多d資料....$40點整...THANKS[/quote]

$40出去買一個大葉抽氣扇...自己換... 不過 我都係 propose 架jai... 因為我自己都未整... 不過 我整硬..太廢啦.... 頂唔順...[/quote]

我諗住整返個香飄飄 除臭臭 :em12:

[quote:4c49cc6903="kenykl"][quote:4c49cc6903="Winnie the Pooh"][quote:4c49cc6903="stephenyeong"]2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )[/quote]

PLEASE DO NOT CHANGE 大抽氣扇 :em16:  :em16:  :em16:
BECAUSE SARS[/quote]
唔會架 我估... 因為d氣經廚房頂抽出街架嗎...[/quote]

當時的原因是因為好多人經常關埋厠所門開抽氣扇 :em18:  由於空氣不能對流 :em16:  碰巧好多人個地台去水因常年不用而無水 引致病毒經去水管進入厠所而發生淘大事件 :em07:  由於RC隻門有兩個大到可以睇到入面的氣孔 :em09:  就算你把扇大風過牛角扇 :em17:   只要你經常保持個地台去水有水 都應該沒有問題 :em11: !  況且RC是沒有煙囪效應.

大家放心吧!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:b88c452055="JNA"]其實 我反而覺得"方便"時既流水聲 非常應聲
係廳都聽得清清楚楚 個度toilet門真係冇鬼用!![/quote]

哈系呀鵝記得有日鵝豬媽重問鵝系吾系忍左好耐 :!: 鵝答都幾耐下羅 ops: 心想典解豬媽會知圓來系度門吾得 :em18:  :em17:
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:3111ddf8fe="kenykl"][quote:3111ddf8fe="Alvin & Janis"]你們都好呀....
到而定都未換[/quote]

無葉正常架 因為個 design 好似新式抽氣扇.... 渦輪式.... 不過 真係一d風都無.[/quote]

係咩??????!!!!!! :?:

我們就呢個問題去左管理處多次
話個抽風機無葉 但就從來無人話過比我們知係無葉喎
佢地仲話會幫我們換tim
咁即係點呀???

不過聼詹生講如果個抽氣扇可以吸住一張A4紙就算OK喎...... :em16:

[quote:d0d2a3c48b="Hotcake"]不過聼詹生講如果個抽氣扇可以吸住一張A4紙就算OK喎...... :em16:[/quote]
請問有冇人test過得唔得? :?:  :?: