藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4852|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

換 Toilet 抽氣扇 [複製鏈接]

現有個抽氣扇 廢到爆...開大自己都焗死 (我估)...

我諗可以換個廚房個隻抽氣扇 代替依家個廢拉柴抽氣扇. 因為我見只有兩粒縲絲扣住依家o個個 好似 possible.... $40蚊換個勁d既唔駛比"ng ng" 臭死.

又真係幾弱.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

我test過又覺得ok喎  上次honey臭臭我專登企近toilet door
又唔覺有咩

[quote:8d8fe58879="JNA"]我test過又覺得ok喎  上次honey臭臭我專登企近toilet door
又唔覺有咩 [/quote]

真係好"sweet"  :?

我都發覺有呢個?如果開大 :em13: ...都幾金吓..

試個寫洛defect list 到無人理wor :em01:

可唔可以post 多d資料....$40點整...THANKS

[quote:905f48ea9b="JNA"]我test過又覺得ok喎  上次honey臭臭我專登企近toilet door
又唔覺有咩 [/quote]

嘩!  咁你有無從上面或下面d罅....  :mrgreen: hahahaha......
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

其實 我反而覺得"方便"時既流水聲 非常應聲
係廳都聽得清清楚楚 個度toilet門真係冇鬼用!!

係呀 我地都覺得極之 "應聲" 第日有friend黎到 真係鬼禁尷尬勒......有無人有辦法呢?

[quote:a72fb4ac4f="YY & KC"]係呀 我地都覺得極之 "應聲" 第日有friend黎到 真係鬼禁尷尬勒......有無人有辦法呢?[/quote]

1. 換門
2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:9b57eb0ea0="stephenyeong"]2. 換把大抽氣扇 (大聲到聽唔到入面做D乜    )[/quote]

PLEASE DO NOT CHANGE 大抽氣扇 :em16:  :em16:  :em16:
BECAUSE SARS