藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

坐坐都有 點少得第5座 [複製鏈接]

[quote:8860a9b8d5="Ice"]

佢都唔知幾時先入得伙................. 唉............

bikbark 你呢? 你地入左伙未呀?[/quote]
梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:9491476901="bikbark"][quote:9491476901="Ice"]

佢都唔知幾時先入得伙................. 唉............

梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚[/quote]

你都好過我啦 我部冷氣開工做裝修前無端端壞 :twisted:  :twisted:  豐澤d師傅佢地話千萬唔好拆部機住 :em16:  否則唔會整機 撹到依家我幅牆唔郁得 要等船期.... 都唔知幾時先可以開工做裝修 :em06:  :em06:  :em06: .........
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:1e634644c1="bikbark"][quote:1e634644c1="Ice"]

梗是未啦﹐今日先搞掂幅牆咋﹐應該下個禮拜整地磚[/quote]

你係搵係人裝修或係仍在執漏中呀?
我幅空心牆整完後起樸 而家要打氣入牆急救 :em18:
而地板又唔知乜o野原因而無故炒起 而家要全部重鋪......又繼續等 :shock:
G :em21: P

[quote:014e527c13="gp"][quote:014e527c13="bikbark"][quote:014e527c13="Ice"]

而地板又唔知乜o野原因而無故炒起 而家要全部重鋪......又繼續等 :shock:[/quote]

好大鑊喎 :shock:

[quote:6efa7b3427="gp"][quote:6efa7b3427="bikbark"]

而地板又唔知乜o野原因而無故炒起 而家要全部重鋪......又繼續等 :shock:[/quote]
執漏完都成個月lu 係進行裝修中

希望你間屋快d整好啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Me Too