藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

我又想認識三座鄰居 [複製鏈接]

[quote:cecc7686e3="Mr. & Mrs. FireFire"]三座果兩位保安叔叔...一個姓楊另一個姓何...兩個都幾好人...
另外唔知大堂漏水整好未呢... :[/quote]

我都覺得係 特別係 肥肥地帶眼鏡o個個

[quote:6f438b431d=""]火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地[/quote]

bunnud.....真係...未撞遇你呀........有緣的話我地一定會撞到...     

[quote:a29084f96e="bikbark"][quote:a29084f96e="bunnud"]火生火太大家樓上樓下都未試過撞到你地[/quote]
bunnud,咁耐唔見你,以為你賣o左tim[/quote]

我現在每日都係度出沒你間屋搞成點?

[quote:26add5ced0="bunnud"]

我現在每日都係度出沒你間屋搞成點?[/quote]
我呀,咪係執漏中囉,大問題搞掂,細問題未掂,
我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

m2

Yes i am Tower 3 too
also Flat H ar

我都係第3座嫁
D單位ar

A ^^~

[quote:c336119665="bikbark"][quote:c336119665="bunnud"]

我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉[/quote]

執漏全rc最慢一定唔系你....直至今天 他們都沒有來過我的單位 :em01:

[quote:f65e4f400f="matthewlee"][quote:f65e4f400f="bikbark"][quote:f65e4f400f="bunnud"]

我o地又未諗掂點整,所以同收樓第一日無乜分別,我諗全rc最慢都會係我o地囉[/quote]

執漏全rc最慢一定唔系你....直至今天 他們都沒有來過我的單位 :em01:[/quote]

你之前好似話你無比匙佢 要等佢call 係咪咁佢地則則膊唔多覺 唔執你間屋??