藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

五月二十九日言討會總結及提議 [複製鏈接]

[quote:e8553c7a81="我是誰"]>>我有問題
>>1)到底泳池有冇入世界記錄
>>2)幾時有車位賣

1. If it success of course they will post it on newspaper.. now... nothing... so... fails already.

2. We won't have 車位賣  we know it when buy...[/quote]

Hi 我是誰

Please add my concerns (=>Design Problem) to your list thanks

AngusZire

唉!!!我都係第一次買新樓  起初因為第時方便女女翻學  點知攪到一PAT嘢  已經身心交身疲  只希望盡快解脫!!!!!

>>天要降大任於"c"人 必先勞其筋骨......
我唔想做C人,我剩係想做李X誠,佢咁樣賣樓法,想唔發都難...

各位,管理處/和黃直到今日都未覆我本星期六會唔會開會解答我們的問題,本人唯有建議大家尋求進一步行動:

1. 星期五會公報正式的投訴信(會發信給和黃管理處及壹傳媒)
2. 星期日在藍澄灣舉行業主簽署大會

呼籲各位義工幫忙影印及派發傳單
請各業主/苦主出席星期日在藍澄灣舉行業主簽署大會

為左RC的將來小弟苐一個參與.

請問簽署大會係邊樹hold ? .. and where ?

[quote:d0f1db66b8="我是誰"]各位,管理處/和黃直到今日都未覆我本星期六會唔會開會解答我們的問題,本人唯有建議大家尋求進一步行動:

1. 星期五會公報正式的投訴信(會發信給和黃管理處及壹傳媒)
2. 星期日在藍澄灣舉行業主簽署大會

呼籲各位義工幫忙影印及派發傳單
請各業主/苦主出席星期日在藍澄灣舉行業主簽署大會[/quote]

1) 請問星期六下午5點左右簽名可以嗎?因周日唔得.

2) 等我來派5座傳單......(我有個小幫手) :mrgreen:
目只近觀心能望遠

好多謝各位為大家爭取權益的業主
我在4月17日已交了執漏表,(過了四星期執漏沒有收到任何一個電話)
到了5月23日終於約到所為職員及師傅看仲有乜未執,
(1)廚房及洗手間地磚
(2)廚房鏡子及爐頭上的鏡
他們答應會在4日(即4月27日)交回單位,仲話會係27日覆電通知是否完成...
結果到了今日6月3日,我仲未收到電話,打去只係留電話但冇人會覆你...
#$%#xx@#&*$

請問各位有乜人比我有更長的執漏期?????

所以有關一切投訢我必定會參加........
請盡快通知有關日期,時間及地點

去邊到簽呀???
影印需要幾多份??

[quote:bd66849187="diedsee"]我有問題
1)到底泳池有冇入世界記錄
2)幾時有車位賣
thx[/quote]

可能 1.2M 深未能歸類於 "泳池" 類別 不被接受申請 ! 或許一試改為申請 - "世界最長的洗腳池" 可能會入圍 !!!!!!!!