藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2648|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

有冇人知換玻璃窗幾時開始 [複製鏈接]

幾時換玻璃?
搬入之俊換得唔得?

好似係六月底先到貨
到左貨之後幾時換到自己個間
真係唔知...咁多人都要換

入左伙先換都得既
不過我對果班大哥既表現就好有保留
驚佢到時換得興奮得滯幫你幅白白滑滑既牆化妝...送一個鞋印咁羅...

頂算現家好煩家俬唔入得窗簾唔裝得唔通真係要到七月先入得伙

我預計係九月...

[quote:fcb7600d43="ttchan"]頂算現家好煩家俬唔入得窗簾唔裝得唔通真係要到七月先入得伙[/quote]

ttchan典解家俬唔入得窗簾唔裝得? 整玻璃吾影響家俬架? 窗簾可以安左先換玻璃至羅返落泥羅 :?:
開心時大叫一聲.....Qoo.

係怕的工人破壞家俬同窗簾

之前好似有人係呢處講過係唔可以裝窗簾住
好似裝左就唔會幫你換玻璃

[quote:dc907ddaff="ttchan"]係怕的工人破壞家俬同窗簾[/quote]

鵝個庄修師傅話吾怕佢地會用吊船換玻璃
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:0dc12cd558="Qoo"][quote:0dc12cd558="ttchan"]係怕的工人破壞家俬同窗簾[/quote]

用吊船都要有人係你個單位父啦

鵝個庄修師傅話吾怕佢地會用吊船換玻璃[/quote]

[quote:06af1591b6="Qoo"][quote:06af1591b6="ttchan"]係怕的工人破壞家俬同窗簾[/quote]

鵝個庄修師傅話吾怕佢地會用吊船換玻璃[/quote]

我諗唔會喇...之前都冇用...皮費貴.
:zdevil: :zdevil: :zdevil: