藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2370|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

是時間我們反撃!!! [複製鏈接]

請各位不滿執漏人仕注意請將以下資料PM我 然後我會幫大家一次過整理好給快週記者幫手 投訴和黃 作出反撃 :em10: :

1/ 單位
2/ 執漏開始日期 及 應完成日期
3/ defect list
4/ 相片(越嚴重越好) :evil:

deadline 1 june

請大家團結一致 借助傳媒力量 :em13:  :em13: !!
Everything will be OK tomorrow

Why no response ge? 是否個個都攪掂哂?

重唸住幫到大家tim! :?:
Everything will be OK tomorrow

多謝你的提議,本人亦正舉行類似的行動,大家可合作嗎?

可否代議我們的正式投訴信?以下是詳細資料

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3053&start=30

致和記黃埔地產有限公司的投訴信
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3161

我是誰
真係辛苦晒你 多謝你成日幫我地做禁多野呀........

thanks. we live on the same house ma..

合作無問題 但你知記者要知道的是情況的嚴重性 所以你封投訴信只可以用作附加文件 最重要仍然是要有真憑實據 所以都需要大家提供照片 我也show 過我d單位給記者睇 但他認為不是很嚴重 於是不受理 but 他也聽過有人十分誇張 叫我幫手找證據. 我都想幫到大家.

最好是有d 住戶到現在都未得 (urgent issue) 請他們send d 相俾我 我集合 然後給大家一個final report 其他就由記者決定 但我知有d住戶會擔心曝光問題 所以要大家pm我啫!

ic... thanks for share

Or send to my personal email account
ramblercrestcomplain@yahoo.com.hk

Re: 是時間我們反撃!!!

[quote:ca1a85a8f1="ye"]請各位不滿執漏人仕注意請將以下資料PM我 然後我會幫大家一次過整理好給快週記者幫手 投訴和黃 作出反撃 :em10: :

1/ 單位
2/ 執漏開始日期 及 應完成日期
3/ defect list
4/ 相片(越嚴重越好) :evil:

deadline 1 june

請大家團結一致 借助傳媒力量 :em13:  :em13: !![/quote]

我們其實都唔係有 d 好嚴重的問題
但由交form (18/4) 到而家都只完成左8成工程
唔知咁可唔可以投訴呢??