藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3613|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

Re: 恆記傢俬生意手法 [複製鏈接]

各位.....
今日同恒記吳小姐傾唔要所有貨(只收左間房櫃而其他一件都未送過來)
...我主動撻訂預左無得取回訂金(質量...款式...都其次...不用多提
唔要傢俬 law wo)..但佢話一定都要比尾數 $19500- 之後態度極差
大家你話有無可能唔要貨唔使佢退錢都要比全數... 有無簽合約.....
..shortshort地......點做生意同搶有乜分別。

有興趣參觀下...留 e-mail ... icq ...手提..大家聯絡下.....。  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:

條八婆真係忽忽地~! 好懷疑佢個腦生左起個pat pat度! :em13:

To : SM
你有無買恆昌......

:?: 佢有無病呀?
見過鬼就唔怕黑啦~

駛唔駛睇番張contract先呢? 唔知有冇寫明一定要full payment 之類 都係睇睇好d wor
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:730e2ea2cd="Kit & Carol"]To : SM
你有無買恆昌......[/quote]

有呀~ 我都係其中一個受害者

Hello : SM

Hello Kit & Carol!  

Re: 恆記傢俬生意手法

[quote:277d396363="Kit & Carol"]各位.....
今日同恒記吳小姐傾唔要所有貨(只收左間房櫃而其他一件都未送過來)
...我主動撻訂預左無得取回訂金(質量...款式...都其次...不用多提
唔要傢俬 law wo)..但佢話一定都要比尾數 $19500- 之後態度極差
大家你話有無可能唔要貨唔使佢退錢都要比全數... 有無簽合約.....
..shortshort地......點做生意同搶有乜分別。

有興趣參觀下...留 e-mail ... icq ...手提..大家聯絡下.....。  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

我地都同佢地 (吳小姐)傾過話乜都唔要佢地o的野... 不過我地一早已俾了
全數.. 佢地都唔在乎咁話: 你地乜野唔要就mark 低叫師唔好送上黎啦 我地
問佢地o的野整o左未睇下可唔可以改做其他野.... 當然係也都唔得啦...
呢個教訓由我上年去完恆昌揀完傢俬後後悔都宜家....

其實都比晒錢 點解唔要! 拎黎問下身邊親朋戚友要唔要 送又好 賣又好 損出去比有需要人士都好過益佢地啦!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~