藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2789|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

放飛機? [複製鏈接]

星期一約o左今朝 10點o黎執漏...... 而家仲未到  :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

be patient.
我上星期一特別請假約10點半結果打左幾個電話到管理處後
11點半到 :em06:

係呀我上次約左佢地上來睇執漏都冇到要我勁打追魂CALL抦佢先至遲左一個鐘到!!! :em13:

一飛衝天去 一飛衝天去 小小穿梭機  <-  :em13: 放飛機  :em20:

下次索性坐係執漏個度 :evil:  :twisted:  直到佢話師父行緊去你單位 先好相信.
Don\'t worry be happy!! ^_^

Re: 放飛機?

[quote:0179aec995="dracula"]星期一約o左今朝 10點o黎執漏...... 而家仲未到  :em01:[/quote]
最後有無到?
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:5983e25e64="dracula"]星期一約o左今朝 10點o黎執漏...... 而家仲未到  :em01:[/quote]

你唔係入左伙咩???????????

............. 12點都無到  :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:39b974b2e0="Teresa&Fai"][quote:39b974b2e0="dracula"]星期一約o左今朝 10點o黎執漏...... 而家仲未到  :em01:[/quote]

你唔係入左伙咩???????????[/quote]

入o左..... 而家都o係 rc..... 好悶
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:c605c4cc4f="GH"]係呀我上次約左佢地上來睇執漏都冇到要我勁打追魂CALL抦佢先至遲左一個鐘到!!! :em13:[/quote]

me too
之後來睇不足45分鐘走人咩都話ok無問題....
但係等左四星期只係執左少少......
d水喉執完仲漏得緊要..... :em01:
都唔知要執幾耐才可以裝修
ks

我嗰餉宦遲大半個鐘 賴完我好快就閃
:zdevil: :zdevil: :zdevil: