藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

西田百貨......大減價..!!!! [複製鏈接]

[quote:30b80d6196="Jess&Burns"]我地都買左好多野呀.
我覺得個water filter &  真空煲減得好低.

個water filter 平時賣5xx  而家減到$299 . 重送4 個filters(總值$220 )

個真空煲呢....就7百幾. 重送熱水煲同送一個細煲. 加100 可以加一個沙>?

抵呀!!!!! [/quote]

我都有買 !!        仲有個"怎"頭都好低 !! 還有 ...      
大眼

我仲買咗枕頭、床"yuk"... ... :!:

我都有買.
有一隻真係好抵.
由3xxx  幾 減到約600 . 個 brand 好似係 .B.P. USA.

600 包 兩個怎頭. 被芯 怎頭套 被套 床單.
重要係4尺半床.  

320針質地...

真係好抵.
不過我犯賤唔買. 因為覺得張被好熱...... :!:

買左其他brand.

[quote="Jess&Burns"]我都有買.
有一隻真係好抵.
由3xxx  幾 減到約600 . 個 brand 好似係 .B.P. USA.

600 包 兩個怎頭. 被芯 怎頭套 被套 床單.
重要係4尺半床.  

320針質地...

真係好抵.
不過我犯賤唔買. 因為覺得張被好熱...... :!:

買左其他brand.[/quote

其實我本來都想買這套...但行行下買左casa blancxxxx....
但要$809套..(折左後)..
包枕頭套 2個; 被芯x2pcs.(1 for summer 1 for winter); 被套 x 1pc.; 床單 4尺半床; approx. 380針
....我好鍾意個設計...因為好luxury...     

我睇完你哋個post之後都馬上去買
不過小妹冇力搬
只買兩套怎頭套+被套+床單 同filter...都好重
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

該用戶已被刪除

YES
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

該用戶已被刪除