藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Agnes Henry
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣…我有份起架.... [複製鏈接]

[quote:c72f0993b6="dick&queenie"]所以咪話law...我地要處於一個準備好嘈好嘈的狀態。到時如果唔係好嘈,咪
大家happy .....[/quote]

咁即是當bonus  :?:  :?:  :?:
我係隱形人  :em19:

[quote:3044bae3d2="wicyh"]但係個碼頭仲未開哂喎[/quote]
其實而家個碼頭開左果個泊位已經係最近rc既泊位了
而再開既泊位應該係會比而家呢個更遠離rc

wichy..你係水瓶座架?? 諗野咁負面既? 人地係個度做野....日日都個度...係蛇定龍一定睇得到.......我又唔係佢的客...佢做乜要呃我喎....?? 做人...開懷d好....^^...
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

擔心嘛! 如果無野就好囉
我係隱形人  :em19:

[quote:aabc004ef8="Agnes&Henry"]wichy..你係水瓶座架?? 諗野咁負面既? 人地係個度做野....日日都個度...係蛇定龍一定睇得到.......我又唔係佢的客...佢做乜要呃我喎....?? 做人...開懷d好....^^...[/quote]

I am 水瓶座 r.....
Be happy maybe 10 months later we all happy at RC :>

係我既角度睇日頭我都唔會成日係屋企夜晚既夏天又會成晚開住冷氣即一年得最多7-8個月既夜晚係直接受d聲而我家下係荔景住都近碼頭架.不過我就真係一年都唔覺有乜聲囉.所以我諗唔駛咁擔心
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:0c1fcc6b70="kingi"]係我既角度睇日頭我都唔會成日係屋企夜晚既夏天又會成晚開住冷氣即一年得最多7-8個月既夜晚係直接受d聲而我家下係荔景住都近碼頭架.不過我就真係一年都唔覺有乜聲囉.所以我諗唔駛咁擔心[/quote]

其實真係唔駛驚既 學kingi講 其實我地大部份人都係夜晚先係rc 我相信r聲浪問題係會有管制lor 尤其是夜晚tim la....
2座A - original \"M&J\"

根據hales & saga 既理論 http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=308
我都係信佢地(亦希望係咁)話哂都有根有據吖 :  :