藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5134|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣…我有份起架.... [複製鏈接]

我琴日識左個新朋友(係朋友的朋友)…佢話…”藍澄灣…我有份起架…’.跟住我就同佢吹下水…我問佢嘈唔嘈..佢話係唔嘈…酒店真係遮晒…我話但係no.9 terminal開左都唔嘈? 佢話佢真係聽唔到聲…跟住佢問我邊個單位.. 我話D單位…佢話向出面真係唔會嘈…同埋佢話d大貨車都唔係行出面….係行酒店個面…….

咁我又問下佢用料啦…佢話..都okay喎…..

唉…起個D人日日都到個度…意見最中肯喇掛…!!
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

但係個碼頭仲未開哂喎
我係隱形人  :em19:

[quote:5b7ad72fbf="wicyh"]但係個碼頭仲未開哂喎[/quote]

但你去實地行一轉 ... 開左一部份但仲係一d都唔嘈

貨車係行酒店o個面 56 會受多d

碼頭近 tower 1 所以 tower 1 包到實一實

[quote:5c74f9c862="saga"][quote:5c74f9c862="wicyh"]但係個碼頭仲未開哂喎[/quote]

但你去實地行一轉 ... 開左一部份但仲係一d都唔嘈

貨車係行酒店o個面 56 會受多d

碼頭近 tower 1 所以 tower 1 包到實一實[/quote]

都有d驚 :em07:  :em07:  :em07:

唔使驚! 我都覺得唔會好嘈! 其實住開市區既應該唔會怕嘈架! 若果要靜就要住到好入既地方架喇!

其實日頭嘈無問題 最怕夜晚啫

向內園應該會靜D架!

聲音是空氣傳播的,
你話間酒店幫我們隔倒聲,就真係多餘。
除非我們大家處於一個真空的狀態,咁樣聲音就不會傳來,
只不過看看誰的底抗力強而已.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

依家係要唔想咁嘈 並不是唔要有任何聲音

所以咪話law...我地要處於一個準備好嘈好嘈的狀態。到時如果唔係好嘈,咪
大家happy .....
永遠愛著您 :em21: [/code]