藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7048|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

和黃交人 [複製鏈接]

各位有所不知,Gary Lam 係 RC 只是村長。

其實當中,有一些問題關於 RC,就係收樓部應該有一位負責人,專門照顧我地收樓工作,而現在此人足足失蹤左兩個月,只是 Gary Lam感覺上好似負責囇。

而其他屋苑係有收樓負責人的。大家可以如何向和黃反映?

而家每一座都有個負責人......
咁係唔係應該就係佢地啊頭呀?

[quote:388ab96ab6="Mr. & Mrs. FireFire"]而家每一座都有個負責人......
咁係唔係應該就係佢地啊頭呀?[/quote]

第一座負責人應該叫ANDY LAM.

宜家一二座樓下都有貼到通告邊一座有邊兩個係負責人 有名但係冇留contact 都係要打返去果個答左同冇人答o既no# .... :evil:
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

[quote:4ae32d8b79="Billy&Christy"]宜家一二座樓下都有貼到通告邊一座有邊兩個係負責人 有名但係冇留contact 都係要打返去果個答左同冇人答o既no# .... :evil:[/quote]

每次都是走去管理處 叫人CALL佢地 留自己的電話號碼.

第二座負責人叫BEN LEE

Re: 和黃交人

[quote:f5d00c0aa4="Jeffrey & Shirley"]各位有所不知,Gary Lam 係 RC 只是村長。

其實當中,有一些問題關於 RC,就係收樓部應該有一位負責人,專門照顧我地收樓工作,而現在此人足足失蹤左兩個月,只是 Gary Lam感覺上好似負責囇。

而其他屋苑係有收樓負責人的。大家可以如何向和黃反映?[/quote]

為何那個人會失蹤2個月? 而Gary Lam 又無啦啦咩曬d 野上身?
佢可以直接同我地講呢d 野唔係佢負責架?

而呢個人到底係咩人? 咩名? 咩title?

呢個消息你又係從何得知架? 可信嗎?

很多問題....很有可疑  8)

咁5仔有冇人知呀................

[quote:262b49857d="Teresa&Fai"]咁5仔有冇人知呀................[/quote]

好似係杜生

blk 2 have two people to contact
one is Ben Leethe other one is Mr.Lam
:em10: Ben Lee好無信用