藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣執漏言討會 (五月二十九日) [複製鏈接]

[quote:f5cf505728="我是誰"]To Tomato & dracula 把開會通告入信箱的提議我贊成.. 但我同時想加入本業主網的網址於通告中供各業主參考.
是否要先得到本業主網的版主同意?[/quote]

係呀~
最緊要有業主網網址~ 因為仲有好多業主唔知 入完信箱就個個都知啦~  :em04:
見過鬼就唔怕黑啦~

之前(上一次會議)同管理處非正式的會議,Gary Lam 答應會加强人手改善執漏進度,亦口頭承諾會盡量在四星期內完成所有執漏工程,以本人在之後一星期所見,進度及工程質素亦明顯地比會議前(五月八日)為好,但有闕四星期內完成所有執漏工程之口頭承諾則未見達到,至今各單位的執漏期限亦已相計到期,管理處及承建商(寶華)的工人手工卻又日見馬夫,故才有今次言討會的提議,作為對上次答問大會的跟進,希望各業主能抽空出席。

I will try my best to come as I need to work on that day....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

To diedsee thx

To dracula 是否可以加入本業主網的網址於通告中? 還是要等待其它人答應?因是次言討會是以本人之名義發出,如加入本業主網的網址,會容易使人誤以為言討會是由業主網發出...

[quote:28e6bb36e4="我是誰"]To dracula 是否可以加入本業主網的網址於通告中? 還是要等待其它人答應?因是次言討會是以本人之名義發出,如加入本業主網的網址,會容易使人誤以為言討會是由業主網發出...[/quote]

要問問 hales.... 如果 ok 就可以 print memo show 業主網網址只係比業主知道有呢個地方討論有關 rc 一齊事務 大家知多 d 仲有方便我地集合業主開會... 唔會成為一盆散沙
見過鬼就唔怕黑啦~

不過話時話,成日約埋D時間同地點....
都係烈日當空,中午時份,企響三座同五座中間等,曬到阿媽都唔認得。
不如"我是誰"...你留座樓同單位,我地上來找你好過。
永遠愛著您 :em21: [/code]

hahhaa... 始終係星期六最好最方便大家嗎! 但如果約得晏D  大家都係打工仔,冇理由要管理處D職員開到星期六下午六時OT呀(如果管理處有人出席) .. :em05:

[quote:4c2ccf09b0="dick&queenie"]不過話時話,成日約埋D時間同地點....
都係烈日當空,中午時份,企響三座同五座中間等,曬到阿媽都唔認得。
不如"我是誰"...你留座樓同單位,我地上來找你好過。[/quote]

係wor...會晒到亞媽都唔認得ga :roll:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

點解一定要星期六下午??  :?: 星期日不可以嗎?? 我每個星期六下午都唔得閒!!! :em16:  唔到!!! :em06:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah: