藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

廁所牆磚一問 [複製鏈接]

[quote:a6da08bcae="Raymond & Angel"]但我換左喎不過換完之後個水龍頭"咩"左!!! :em05:[/quote]
咁真係唔整好過.... :em03:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我好似冇"突"出嚟

[quote:d2c2ab17c1="Tako & Sukie"]我好似冇"突"出[/quote]

我都毛喎好平呀 :!:
開心時大叫一聲.....Qoo.

我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱!

[quote:94b4c399c5="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

我初時都抱有呢個諗法
但係我宜家已經唔再堅持喇
因為已經過咗6個禮拜
再堅持都唔知幾時可以俾返間屋我裝修... ...

除非真係大問題
否則... ...
都係算吧!

[quote:4ad92aa5ae="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

越換越衰?..叫佢搵個技術好D的師傅! 如果不能接受就不要接受 再換!!!

[quote:a09f38172c="matthewlee"][quote:a09f38172c="Shearer9"]我個塊係崩左 死都叫佢換 越換越衰? 再換!!! 因為呢個係佢地責任 不能放縱![/quote]

越換越衰?..叫佢搵個技術好D的師傅! 如果不能接受就不要接受 再換!!![/quote]

絕對同意!