藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

剛問過恆昌佢地話... [複製鏈接]

之前說笑的 用實木造的間房櫃連人(125Kg)都可以站起來. 庶渣板的恆昌櫃一定可以用42" Plasma TV.  放心.  

[quote:67fe9b4236="Stephen@RC"]唉 . 重想買32'' tim[/quote]

[quote:73690eef22="Rambler Villager"]之前說笑的 用實木造的間房櫃連人(125Kg)都可以站起來. 庶渣板的恆昌櫃一定可以用42" Plasma TV.  放心.  

[quote:73690eef22="Stephen@RC"]唉 . 重想買32'' tim[/quote][/quote]

HAHA . icic  

我地裝左間隔櫃啦
我可以證實唔係遮渣板
因為都幾實凈
不過手工都幾差

[quote:fd4ebabb26="女"]我地裝左間隔櫃啦
我可以證實唔係遮渣板
因為都幾實凈
不過手工都幾差[/quote]

手工都幾差 ?!!!
唔係同demo room 一樣  :em03:

同我想像中有些少出入
Demo當然好啦

[quote:e7591b79ac="女"]同我想像中有些少出入
Demo當然好啦[/quote]

請問係咪plasma 櫃呀???

如果用夾板做
都好 d 因為唔駛怕部電視睇睇下會跌嘛

P女可唔可以post d相出黎睇下.........

Re: 剛問過恆昌佢地話...

[quote:77e7ec65f4="Mr. & Mrs. FireFire"]間房櫃唔係用庶渣板整...係用纖維板整架....
另外有冇業主係用888架.... :?:
888個櫃知唔知係用乜野料整架?[/quote]

以鵝所知888間房櫃系夾板里因為鵝芝前見有三層架不過最表面的木紋系木紋紙里系庄修師傅話的佢話平家俬好多都系貼木紋貼紙好多買家亦都知的! 鵝吾知喎 :!: 話說返里又要贊贊paul y.的888庄櫃師傅佢地真系好細心架又好人庄完櫃重羅布幫鵝抹櫃呀 :em11: 佢地兩次庄磨沙玻璃&鏡的時候鵝都響度華佢地好細心架一d小小的夏痴都毛呀手工好好 :em11:  :em11: 早排因為大陸車問題而要延遲庄磨沙玻璃&鏡鵝都脾左個?m話佢地不過佢地好有交帶架架車到吾到都有脾?m話講聲又起勢解釋算好羅跟手d師傅庄磨沙玻璃時鵝問多句d鏡幾時可以庄埋其中一個師傅好緊張解釋又答應幾時一定有結果重早左庄脾鵝呀以里排的幾日相處所見佢地每個聯絡人包括有點小朋友感覺但又好做得野的gary&成班好醒的師傅都好盡力又細心而且重好老實鵝地愛豬事家族本想脾些小茶$當慰勞成班師傅的細心盡責點知佢地話佢地吾會收架 :em11:  :em11:  :em11: 今日毛帶dc下次再影返貼上里 :mrgreen:
開心時大叫一聲.....Qoo.

哦~~~~~ thx... QooQoo  :mrgreen: