藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1861|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

廚房櫃 [複製鏈接]

:arrow: 大家有無想過廚房櫃都係用庶渣板呢?! :wink:

:arrow: 因為本人從櫃底取出之三條木板都係庶渣板,佢o既重量同質料都與櫃身好相似。 :em03:

:arrow: 小心水浸,因為雪櫃邊有塊板,好果浸o左水可能會變彎曲。 :em01:

咁大鑊....咁我請願拆咗佢
我比老人家"鵝"水火相沖ge問題
所以一定要改....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:13f735790a="diedsee"]咁大鑊....咁我請願拆咗佢
所以一定要改....[/quote]

我說只是:好果浸o左水可能會變彎曲。

只是可能 :?: ,並未証實。 :!:

你知啦 廚房冇去水位
我真係怕搬入去之後比佢一鑊撓起...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:d3c0fdea58="diedsee"]你知啦 廚房冇去水位
我真係怕搬入去之後比佢一鑊撓起...[/quote]

:arrow: 我已經比佢一鑊撓起o左! :em01:

[quote:887e782d33="Jeffrey & Shirley"][quote:887e782d33="diedsee"]你知啦 廚房冇去水位

:arrow: 我已經比佢一鑊撓起o左! :em01:[/quote]

我地而家投訴無門 唯有節哀順變 :em18:

[quote:56da614dc6="Jeffrey & Shirley"][quote:56da614dc6="diedsee"]你知啦 廚房冇去水位

:arrow: 我已經比佢一鑊撓起o左! :em01:[/quote]

點樣撓起法   :?:

[quote:bca1790994="diedsee"]咁大鑊....咁我請願拆咗佢

我買樓果陣已經比我呀媽"鵝"水火相沖,果時就叫我同發展商講改啦 :em18:

拆晒佢...依家個outlook 都無問題,又未爛,唔係咁舍得。

[quote:a539f71066="FD"][quote:a539f71066="diedsee"]咁大鑊....咁我請願拆佢

我買樓果陣已經比我呀媽"鵝"水火相沖,果時就叫我同發展商講改啦 :em18:

拆晒佢...依家個outlook 都無問題,又未爛,唔係咁舍得。[/quote]

都毛計羅味唯有擺d植物/風水物當檔檔羅里d系發展商的設計除非可以dum本去改否則只可以擺d野泥檔炸 :!: 今日鵝地愛豬事總動員開始抹屋真系好多塵好多白色粉末呀 :em18: 好辛苦呀只可以間中入去抹d羅 :roll:
開心時大叫一聲.....Qoo.