藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

唔想要恒昌間房櫃 [複製鏈接]

禁要睇0下邊個好彩同唔好彩lor??? :em03:

Kit & Carol

你有冇同恒昌0個位師傳跟進你個櫃
以下是恒昌裝櫃師傳鄧生
電話是: 9425 8866
我諗佢見到你個櫃咁離譜 都會幫你整過0既

唔好咁唔開心啦.......

[quote:95dd3c53d8="女"]Kit & Carol

你有冇同恒昌0個位師傳跟進你個櫃
以下是恒昌裝櫃師傳鄧生
電話是: 9425 8866
我諗佢見到你個櫃咁離譜 都會幫你整過0既

唔好咁唔開心啦....... [/quote]

啱啱搵咗鄧生佢話今天個櫃到明天會裝.唔該晒P女 :em21:

如有興趣明天上來睇睇.5ㄧ6pm會在rc.
目只近觀心能望遠

唔好咁客氣啦 Candy
我都想睇下你個櫃呀
我聽日通常都會係rc

Re: 有關恆記傢俬.......

[quote:e789d66054="Kit & Carol"]

各位有買恆記傢俬業主注意:

小弟裝左間房大櫃...shirt...用料差到爆炸..搖來搖去
    還有內外只係紙皮不是纖維板...庶渣板...真的紙皮..
    未放電視都以經...何況放一部電視..plasma..大舊電視都死得!!!
    唉....好彩比左一半錢.現決定其他所有貨不要..從新用磚做過間房!!

真的大家一天一天等下去........................ :em10:  :em13:[/quote]

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
兄弟: 我都比左一半銀給恆昌. 跟你一樣決定鐽訂. 從新用磚做過間房. 餘數用來買傢俬.

知唔知個櫃值幾多$$$$$$$$$$?
恒昌起牆要$8000喎.....我覺得好貴

原來都好多人決定鐽訂!!!!!!!!

不如大家約埋星期日下午去RC一齊傾下!!!!!

[quote:75ab535708="女"]唔好咁客氣啦 Candy
我都想睇下你個櫃呀
我聽日通常都會係rc[/quote]

好啊!你上來啦.
目只近觀心能望遠

candy-cheung....點聯絡