藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

唔想要恒昌間房櫃 [複製鏈接]

Re: 有關恆記傢俬.......

收左大櫃...

各位有買恆記傢俬業主注意:

小弟裝左間房大櫃...shirt...用料差到爆炸..搖來搖去
    還有內外只係紙皮不是纖維板...庶渣板...真的紙皮..
    未放電視都以經...何況放一部電視..plasma..大舊電視都死得!!!
    唉....好彩比左一半錢.現決定其他所有貨不要..從新用磚做過間房!!

真的大家一天一天等下去........................ :em10:  :em13:

OH TOO BAD.  我支持你自己用磚做過間房!!

0下 :em03:
:em01:  :em01:

to kit & carol:
can you take a photo??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

紙皮?
唔算木製傢具wor!
可唔可以告恆記 :?:

[quote:dda30bd1fe="Kit & Carol"]

各位有買恆記傢俬業主注意:

小弟裝左間房大櫃...shirt...用料差到爆炸..搖來搖去
    還有內外只係紙皮不是纖維板...庶渣板...真的紙皮..
    未放電視都以經...何況放一部電視..plasma..大舊電視都死得!!!
    唉....好彩比左一半錢.現決定其他所有貨不要..從新用磚做過間房!!

真的大家一天一天等下去........................ :em10:  :em13:[/quote]

吓????
你個櫃真係咁差?
OR我要求要低???
用紙皮做????  unbelievable wor  ................ :?:

p女妳記唔記得我地之前上個kit屋企架~
我之前都有上個佢屋企睇個呀~真係好搖喎

係囉唔要都影將相個model俾大家睇下佢有幾唔得。引以為戒嘛。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

係呀 我記得呀 我真係想去睇下
同一間野同一個櫃 但實料唔同?????