藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7097|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

唔想要恒昌間房櫃 [複製鏈接]

我真係好唔想要個間房櫃...................... :cry:

不如用住先.... :? 佢地一定唔肯退$架....
唔好益佢地...

Re: 唔想要恒昌間房櫃

[quote:7391b37d85="Tomato"]我真係好唔想要個間房櫃...................... :cry:[/quote]

而家係食之冇味棄之可惜 "聽講"有業主重話係庶渣板 都冇哂心機! :cry:  真係等到花兒也謝了 :em18: MONEY BACK? 唔駛旨意 :em16:

我都無諗過money back 恒昌一定無啦!!
就算賣比其他鄰居 我諗都無人要啦!!
我又無錢賣plasma 一定要買大舊電視 個櫃一定會"lum"落0黎啦!!

唯有用住先 可能好實用呢!!可能好靚呢.................好唔開心呀 :em06:

hey I think the situation is not that worse.  It should be OK for placing normal TV.

而家間屋無間房好闊落 更加唔想要個櫃..........

[quote:a371e15ce1="Tomato"]我真係好唔想要個間房櫃...................... :cry:[/quote]

其實唔係咁差架係纖維板造 唔好唔開心啦!!

[quote:fae529b58b="marco"][quote:fae529b58b="Tomato"]我真係好唔想要個間房櫃...................... :cry:[/quote]

其實唔係咁差架係纖維板造 唔好唔開心啦!![/quote]

系羅不如看定d先羅可能比妳衣家想像中好里吾好吾開心羅藍澄系開心地放心有鵝地支持妳嘛 :em11:
開心時大叫一聲.....Qoo.

我會接受...............
我而家正在搜集緊snoopy用品 會將對個櫃的不滿漸漸忘記!!

或者個櫃真係好靚呢!! :wink:

[quote:0a04f565d7="Tomato"]我會接受...............
我而家正在搜集緊snoopy用品 會將對個櫃的不滿漸漸忘記!!

或者個櫃真係好靚呢!! :wink:[/quote]

Tomato

Don't worry trust me!
Please check your PM.............