藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SAMSON
打印 上一主題 下一主題

有無人有廳地磚多呀? [複製鏈接]

AgnesSarah

我已經pm左你 唔知你收唔收到我個電話號碼呢? thx.

Why not try to ask 樓下? You may get 3-4 pieces for spare if you said there are some problems on 地磚

Also 地磚 had different patterns on different floors so what is the usage if the pattern is totally different?

AGNES&SARAH
唔好意思 如果還有可否給我4塊?

樓下話無晒啦!!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

o華!HKD70塊,你都食水几深,好心你學吓人地啦,大家係鄰居,應該互相幫助,況且,$70可以買到平平地的雲石囉!

GH

首先 多謝你的comment. 8)

但我不覺得把自已擁有的東西轉賣給他人有問題wor. 你認為唔值可以唔理我個post. 要知道有些人是不想欠人人情的.  :em16:

相比之下 我好似比Agnes&Sarah市儈好多. 但若沒有她們 我可能是唯一一個人幫到其他人. 只是一線之差. :!:

希望你出post之前能顧及他人感受.  :em14:

p.s. 又一好事變壞事的例証. :cry:

Kam

Agnes Sarah 多謝你!請問你,我幾時可以取呢?call 我,我已經pm咗电話比你,因為我快要裝修。謝!

我約你地sat 2:00五座樓下等呀有問題的話請pm我呀.
1)Samson (4)
2)rstfung (10-12)
3)Mr. & Mrs. FireFire (2)
4)YY & KC (10-12)
5)Eric & Mandy (4)
6)Koala Bear (4)
7)Tako & Sukie (10-15)
8)Wynne & Paul (2-4)  
9)JNA (4)

AGNES&SARAH

[quote:52a2f027b3="kam1100"]
o華!HKD70塊,你都食水几深,好心你學吓人地啦,大家係鄰居,應該互相幫助,況且,$70可以買到平平地的雲石囉!

GH

首先 多謝你的comment. 8)

但我不覺得把自已擁有的東西轉賣給他人有問題wor. 你認為唔值可以唔理我個post. 要知道有些人是不想欠人人情的.  :em16:  

相比之下 我好似比Agnes&Sarah市儈好多. 但若沒有她們 我可能是唯一一個人幫到其他人. 只是一線之差. :!:

希望你出post之前能顧及他人感受.  :em14:

p.s. 又一好事變壞事的例証. :cry:

Kam[/quote]
唔好咁啦.........kam1100 都係想幫其他人...
但佢可能有好大開支....想幫補一下.... 唔好咁話佢啦..

[quote:637d488dea="AgnesSarah"]我約你地sat 2:00五座樓下等呀有問題的話請pm我呀.
1)Samson (4)
2)rstfung (10-12)
3)Mr. & Mrs. FireFire (2)
4)YY & KC (10-12)
5)Eric & Mandy (4)
6)Koala Bear (4)
7)Tako & Sukie (10-15)
8)Wynne & Paul (2-4)  
9)JNA (4)[/quote]
多謝~~~~~~AgnesSarah  :em21: