藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

頭十位買家o乍 :em01:

[quote:d185a01cd6="Sharan"]頭十位買家o乍 :em01:[/quote]

你所說的頭十位買家有什麼好處呢 :?:

[quote:242afc93bb="wychan"][quote:242afc93bb="Sharan"]頭十位買家o乍 :em01:[/quote]

你所說的頭十位買家有什麼好處呢 :?:[/quote]

當天起頭十名買家包傢俬套?.... 好似一兩日之後睇報紙話又售出十個單位 我估同呢個優惠促銷有關....
2座A - original \"M&J\"

[quote:2444981fcc="Maggie&Johny"][quote:2444981fcc="wychan"][quote:2444981fcc="Sharan"]頭十位買家o乍 :em01:[/quote]

你所說的頭十位買家有什麼好處呢 :?:[/quote]

當天起頭十名買家包傢俬套?.... 好似一兩日之後睇報紙話又售出十個單位 我估同呢個優惠促銷有關....[/quote]

d單位貴番咪一樣
我係隱形人  :em19:

[quote:9aca83c8d8="wicyh"]
d單位貴番咪一樣[/quote]
無錯 羊毛出自羊身上嘛

[quote:ccae2c9299="bikbark"][quote:ccae2c9299="wicyh"]
d單位貴番咪一樣[/quote]
無錯 羊毛出自羊身上嘛[/quote]

呇a主要都係賣第六座同其他大單位 價錢提高少少都唔覺啦
我係隱形人  :em19:

我想問下可唔可以淨係去睇樓團呀
因為我個晚已經約左人食飯

大約會係幾點睇樓呀?

[quote:09fd2a6d04="bobo"]我想問下可唔可以淨係去睇樓團呀
因為我個晚已經約左人食飯

大約會係幾點睇樓呀?[/quote]

已經改o左只係聚會食飯 取消睇樓團~
http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=304 睇睇
見過鬼就唔怕黑啦~

咁下次先見lu

報名首次聚會,請即到http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=354 回覆文章
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)