藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

[quote:29ee06f7ff="saga"][quote:29ee06f7ff="LJJ"]真係冇wor 乜都冇俾wor 咁咪蝕o左俾刜or[/quote]

ken 之外 仲有無人有?[/quote]

我們都有...可能cut 了, 又或者比他們d staff 監守自盜...

我都係第一批買家我記得果晚個長江職員同我地講因為太夜張臨時買賣合約要第二日先可以簽到俾我們所以送兩張coupon作補償所以可能真係唔係個個都有

[quote:1d8615d963="bunnud"]我都係第一批買家我記得果晚個長江職員同我地講因為太夜張臨時買賣合約要第二日先可以簽到俾我們所以送兩張coupon作補償所以可能真係唔係個個都有[/quote]

我同你個case 一樣。但是否補償就不知了。

既然帊暕翰}信住吤o

[quote:8995804b82="saga"][quote:8995804b82="LJJ"]真係冇wor 乜都冇俾wor 咁咪蝕o左俾刜or[/quote]

ken 之外 仲有無人有?[/quote]

我都有~ 去睇示範單位o既時候 門口個小姐見人就比個喎~
第一次去睇無買囉o左一張 第二次去買 我見仲有~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:a8f3dceaef="bunnud"]我都係第一批買家我記得果晚個長江職員同我地講因為太夜張臨時買賣合約要第二日先可以簽到俾我們所以送兩張coupon作補償所以可能真係唔係個個都有[/quote]

唔係喎 我有好多 仲俾左d 人 tim!
我係隱形人  :em19:

I have too..~~ ^ - ^
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:332cdaa06f="wicyh"][quote:332cdaa06f="bunnud"]我都係第一批買家我記得果晚個長江職員同我地講因為太夜張臨時買賣合約要第二日先可以簽到俾我們所以送兩張coupon作補償所以可能真係唔係個個都有[/quote]

唔係喎 我有好多 仲俾左d 人 tim![/quote]
我買個時都係無o架(8/6) 紙包飲品都無呀 之後簽完買賣約再去睇地磚個時(11/6) 就開始有手機繩同Harbour Plaza嬤?最近仲有蔡瀾美食坊VIP申請表同Priceline優惠券添.

你講個d係食$500可用$100 :em16: ,但bunnud同wychan個d係完全免費個隻喎 :mrgreen: ,兩回事來的,前者我都有10張8張,因為我去睇映灣園時,個agent成疊比我
:em01:

[quote:18f821ba73="Sharan"]你講個d係食$500可用$100 :em16: ,但bunnud同wychan個d係完全免費個隻喎 :mrgreen: ,兩回事來的,前者我都有10張8張,因為我去睇映灣園時,個agent成疊比我
:em01:[/quote]

沒錯,我和bunnud是完全免費的。起初還以為人人都有呢? :?:

還有,你們有沒有看報紙,上星期五六日買樓送69000傢俱裝修 :em03:  :em03: