藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

咁又係  :mrgreen:

[quote:e463521e7d="saga"][quote:e463521e7d="dick&queenie"]我有少少意見...我都覺得貴D,同埋食BUFFET時候,D人會走來走去食,變講果陣,反而可能會冇咁方便TIM。其實近近,SITE VISIT 後,青衣城食晚飯都幾好AH(D-R有平有貴唧)!如果多人的話,我可以酒樓BOOK間房仔(簫?-3圍左右)。各位大人,唔知有何高見呢???[/quote]

我都係 love BBQ ....[/quote]
我是考慮到烏燈黑火難以相討大事... :em12:

saga 寫到:
dick&queenie 寫到:
我有少少意見...我都覺得貴D,同埋食BUFFET時候,D人會走來走去食,變講果陣,反而可能會冇咁方便TIM。其實近近,SITE VISIT 後,青衣城食晚飯都幾好AH(D-R有平有貴唧)!如果多人的話,我可以酒樓BOOK間房仔(簫?-3圍左右)。各位大人,唔知有何高見呢???

我都係 love BBQ ....

我是考慮到烏燈黑火難以相討大事...

:roll:  Oh~ What a "Dining Hall" that we're waiting for!!
:wink:

The problem could be solved in our Furture "Dining Hall"!! Right?
heheeh :em02:  :em02:  :em02:

[quote:f811c91f3f="dick&queenie"]我有少少意見...我都覺得貴D,同埋食BUFFET時候,D人會走來走去食,變講果陣,反而可能會冇咁方便TIM。其實近近,SITE VISIT 後,青衣城食晚飯都幾好AH(D-R有平有貴唧)!如果多人的話,我可以酒樓BOOK間房仔(簫?-3圍左右)。各位大人,唔知有何高見呢???[/quote]

咁咪可以開?!? :em09:
不過開既話又會冇時間開會,

其實我都想BBQ,
不過又熱.....ai..... :?

其實美食當前 仲有邊個記得開會丫 食d 普通野咪得囉   :em12:  :em12:  :em12:

富豪酒店有特價,自助嬰野b價(要用chase)。連埋加一都唔使$140,考慮0下0弟完樓去食屨l。不過唔知係咪做到9/8?有興趣的話就check 0下啦!

[quote:6491bb7c46="wychan"]富豪酒店有特價,自助嬰野b價(要用chase)。連埋加一都唔使$140,考慮0下0弟完樓去食屨l。不過唔知係咪做到9/8?有興趣的話就check 0下啦![/quote]

140 都 ok 喎

再唔係... 食個平 tea ... 開會要緊

Do you remember we receive a 自助?coupon upon signing the temp. agm't? kee.... we can have a free meal wor...

你就想,o里果世界係無免費鴒架!張Coupon好似要用成$500先免費$100 o乍。 :em06:
果渡d自助嬰n似過$200 o架! :?

咁不如係酒樓織X圍自己開一間房...自成一角.....