藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

首次板聚時間及地點 [複製鏈接]

[quote:854686abd8="dracula"]下星期六就係喎~
係咪即係改o左去食 buffet ar???
帝苑............o係邊o架? :?:[/quote]

未係未係 8月9號先係......
帝苑o係尖東o架

[quote:a577465612="dracula"]下星期六就係喎~
係咪即係改o左去食 buffet ar???
帝苑............o係邊o架? :?:[/quote]

係唔係係尖東ar?

:em03: 8月 9  :?:  :?:
死喇~ 唔知得唔得 tim~  :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8296869c40="dracula"]:em03: 8月 9  :?:  :?:
死喇~ 唔知得唔得 tim~  :em01:[/quote]

哈~ 你記錯日子?  :wink:

bbq 其實都唔怕遲黎無野食既 ~
講 buffet 都係口恨答下咀  XDDDDD

食buffet....好喎...
咩都有得食....唔會有人唔岩胃口

咁帝苑的自助擊钂p何? 如果太貴的話我擔心係呢個大家都要節衣縮食的時侯有D人會唔係咁想出黎. 大眾化些的地方會較好

[quote:4fe77cf1d0="bunnud"]咁帝苑的自助擊钂p何? 如果太貴的話我擔心係呢個大家都要節衣縮食的時侯有D人會唔係咁想出黎. 大眾化些的地方會較好[/quote]

promote 已過 ..
而家唔知做緊幾多錢  :cry:

我哋有少少意見...我哋都覺得貴咗D,同埋食BUFFET嘅時候,D人會走來走去攞嘢食,變咗講嘢果陣,反而可能會冇咁方便TIM。其實近近哋,SITE VISIT 後,响青衣城食晚飯都幾好AH(D餸有平有貴唧)!如果多人的話,我哋可以响酒樓BOOK間房仔(簫?-3圍枱左右)。各位大人,唔知有何高見呢???
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f3bd2dd423="dick&queenie"]我有少少意見...我都覺得貴D,同埋食BUFFET時候,D人會走來走去食,變講果陣,反而可能會冇咁方便TIM。其實近近,SITE VISIT 後,青衣城食晚飯都幾好AH(D-R有平有貴唧)!如果多人的話,我可以酒樓BOOK間房仔(簫?-3圍左右)。各位大人,唔知有何高見呢???[/quote]

我都係 love BBQ ....

咁熱仲BBQ