藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6754|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

被恆昌玩的街坊 你地會唔會去和黃complain ?? [複製鏈接]

我實在忍無可忍 會去和黃complain .
唔知你地會唔會

你指 complain 恆昌 or about 執漏?

恨昌

yes want to complain this bad company.  冇口齒 hard to believe them any more.  They say they will deliver the 間房櫃 on last Friday and install on last Sat.  But the 間房櫃 just deliver on Sunday and they say installation on Mon.  When we go there nothing done and ask them they say on Tue.  I don't know when will they install.

I won't purchase anything from this company forever !!!!  It really not doing a business.  bad management poor staff etc.....
]

我地個間房櫃係咁拖 因要整天花線 裝修又拖
恒昌0個位小姐(唔係吳小姐) 態度勁差
問佢個櫃幾時裝 佢乜都唔知 又話控制唔到d工人做野
佢話如果佢地迫d工人 d工人可能會唔撈..........關我鬼事??D工人係佢地請..... :evil: 錢係恒昌袋........... :twisted:

[quote:3ee017c50e="女"]我地個間房櫃係咁拖 因要整天花線 裝修又拖
恒昌0個位小姐(唔係吳小姐) 態度勁差
問佢個櫃幾時裝 佢乜都唔知 又話控制唔到d工人做野
佢話如果佢地迫d工人 d工人可能會唔撈..........關我鬼事??D工人係佢地請..... :evil: 錢係恒昌袋........... :twisted:[/quote]

其實我真係懷疑na間野係咪low一筆油水就走.
都唔係做生意.
ar左一次 個死人恆昌名都衰埋. 有鬼重幫襯佢 :twisted:

講返0個位小姐
我0個日扮到態度好差咁入去同佢理論
點知佢態度仲差過我
果然 一山還有一山高 偑服偑服
比佢激死........... :twisted:  :evil:

[quote:fb9a901d40="女"]講返0個位小姐
我0個日扮到態度好差咁入去同佢理論
點知佢態度仲差過我
果然 一山還有一山高 偑服偑服
比佢激死........... :twisted:  :evil:[/quote]

你地櫃到未呀. 佢地又老點你地幾時???

今日去左消委會 消委會話若果恒昌寫明60日內交貨 暫時就無得叫佢地退錢 而家只可以幫我追返每件傢俬o既價目 同埋追佢地盡快交貨 不過等消委會追得離都蚊瞓!  :em18: 不過總算備左案先.

另我D兩日會fax封投訴信去蘋果同東方 過兩日再去埋壹週!!
吳八婆成日用60日限期撻我地! 60日限期一過 若然到時小一粒羅絲我都叫佢彈返晒轉頭!!! 今日話我地全數有二百幾隻櫃要到港 但到今日先至落左二十幾隻櫃 以佢地o既進度 真係唔知佢剩返果90%點樣起一個月內運埋落離~!! 哈~!  8)
好心一日落兩隻櫃唔夠 就加大人手 加多幾隻櫃 下下都話係大陸果邊問題!!!  :evil:

佢話如果佢地迫d工人 d工人可能會唔撈..........關我鬼事??D工人係佢地請.....  錢係恒昌袋...........

哈! 米送鴉笨~! 真係關人叉事!! 60日限期係佢地set! 剩返一個月 放長雙眼等著蕉 8)