藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Sweetcouple
打印 上一主題 下一主題

玻璃間房 [複製鏈接]

[quote:63c8ad6471="KS"]TJ
你介唔介意俾designer d 資料我.....
因為我依家咩都未開始.....
由於係我地第一家所以一直都諗唔掂......
thx

ks[/quote]

KS

PM 0左我個手提俾你,有時間就打俾我,等我俾多d個designer0既資料你,if你想參觀我間屋,都可以0嫁,助人為快樂之本0麻。

TJ

[quote:6cdb3bb6fc="TJ"][quote:6cdb3bb6fc="KS"]TJ
thx

ks[/quote]

KS

PM 0左我個手提俾你,有時間就打俾我,等我俾多d個designer0既資料你,if你想參觀我間屋,都可以0嫁,助人為快樂之本0麻。

TJ[/quote]

TJ
唔好意思今日有D唔舒服所以下午無CHECK MAIL剛才看到你的EMAILops: 所有資料我已經收到....真係唔該晒你 :em21:
我同男友諗住星期三晚放工睇下睇下可唔可以約到個DESINGER.....
另外,如果安排到當然想去去你家開下眼界啦.....求之不得啦....
你地係第幾座架....
我係第三座B架

KS :

[quote:d51f48f2da="KS"]TJ
thx

ks[/quote]

Tj,

我都想要呀,唔知可唔可以pm埋比我呢?如果有想就perfect..... :wink:

玻璃間房  要睇間房既面積  玻璃用料  整體 structure 等架  

如果間房太細  好容易會有 " 迥音 "  由於玻璃既表面係完全平滑  咁 d 音頻就會較易反射番轉頭  

用料方面  大家當然想越大件越好啦  不過  就由於運送問題  所以呎吋會有所限制  亦當然做強化玻璃 / 安全片玻璃仲好  萬一有咩事打爛左都唔會 " 出事" 嘛

整體 structure  呢  就要睇個 designer 喇~~  

[quote:acc85050bc="KS"][quote:acc85050bc="TJ"][quote:acc85050bc="KS"]TJ
thx

ks[/quote]

KS

TJ[/quote]

祝你早日康復先﹗今個星期六下午如果得閒就來我間屋睇下,電聯啦 (已PM手提給你﹗)

TJ
唔好意思今日有D唔舒服所以下午無CHECK MAIL剛才看到你的EMAILops: 所有資料我已經收到....真係唔該晒你 :em21:
我同男友諗住星期三晚放工睇下睇下可唔可以約到個DESINGER.....
另外,如果安排到當然想去去你家開下眼界啦.....求之不得啦....
你地係第幾座架....
我係第三座B架

KS :[/quote]

PM 0左啦﹗相方面要遲些,我部相機好唔惦﹗

[quote:2042180612="Sweetcouple"][quote:2042180612="KS"]TJ
thx

ks[/quote]

Tj,

我都想要呀,唔知可唔可以pm埋比我呢?如果有想就perfect..... :wink:
 [/quote]