藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2647|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

py冇哂高温磚!!! [複製鏈接]

:em15: 噚日我去”吹”d人快d交番層樓比我,(因為我4月18日交defect list,但現在只換了玻璃)個收樓部口既人兄話新來的一批磚顏色同舊嗰批有出入,叫我最好唔好玩(就算係空心又或者係磞),唔知係真定假,你地話呢? :em20:

咩磚?

咁你都只好信佢姐。不過我就好少理,照做左裝修先,最好遲D再做地磚執漏。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

小弟都係做左裝修先我都係4月18日交Defect List .等了三星期都係換左2隻窗所以最後缺定都係做左装修先我又諗住遲啲執漏希望到時執漏單位無咁多唔使好似現在咁一星期去3次管理處都唔So你又哂很多時间.

[quote:737affae24="june & Fai"]咩磚?[/quote]

咪就係成個地下d磚囉!!!

但係我驚換左後dcolour好唔同,佢地又一定唔會再理會我,到時就重衰過舊"屎"!!!! :em01:  :em01:  :em01:

我都做左裝修先我只欠細房的窗和toilet門外一塊磚未換。其餘都ok la。

換磚好大灰塵裝修先唔怕咩

我唔知呀但裝修師傅話ok wor

of course if they wait for you then how can they earn money ??

我地今日約咗科文來傾執漏聼佢地的語氣廳的地磚可能缺貨因為他們現在都要睇吓點樣搵6塊磚來幫我地換仲要過兩日先可以覆到我地. :em06: