藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4746|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

慧景軒同我o地一樣咁慘 [複製鏈接]

剛剛睇完有線上星期六樓盤傳真 阿詹去驗天水圍慧景軒 D Defeat同我o地一樣多到不堪 和黃/長實樓真係... ...

如果第時唔住RC買過第二度 一定唔可以再幫襯李生... ... :evil:

鬼唔知新地好,不過....一分錢半分貨....  和黃/長實樓...唉

我買RC之前都知李生D樓好一般... ...

但係我點都估唔到可以同華懋齊名... ... :em05:

都係果句:

「唔得就預咗 估唔到咁luck皮luck骨啫!」

Doesn't it depend on the contractor Paul Y.?  :?:

[quote:3a68c2dae2="eric_818"]「唔得就預咗 估唔到咁luck皮luck骨啫!」[/quote]

未至於禁恐怖卦 :em16:

好似唔係 馮親李生D樓都唔係好得 even好貴o既鹿茵山莊 同樣o係青衣o既盈翠就唔洗講啦!

唯一例外可能係海名軒囉!

慧景軒 is developed by CK+SHK though the project should be led by CK.  Why SHK so careless this time this may give SHK a bad name... :?:

即係話只要 +CK/Hut 就唔會有好野

All CK use Paul Y  therefore so worse :twisted:
Everything will be OK tomorrow

[quote:50cd07c97a="eric_818"]好似唔係 馮親李生D樓都唔係好得 even好貴o既鹿茵山莊 同樣o係青衣o既盈翠就唔洗講啦!

唯一例外可能係海名軒囉![/quote]

唉...  :em05:
我開頭就係聽人講囉
有人話和黃同長江唔同管理層
雖然係同一個老細但係做法唔同
仲話和黃樓係好好架tim
點知搭錯車 真係無得好怨