藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

個恆昌又話上個星期一送貨 我星期四上去 乜都未送黎
走落去同佢講啦 佢又話今個星期一 後來我星期五又打去check
佢竟然話6月13日先送 :evil:  激鬼死呀真係!!
都唔知要等到幾時 佢遲左實行叫佢回水~ :twisted:

[quote:906acc4c96="女"]乜佢地唔係比緊倉租0既咩?
手腳仲咁慢[/quote]

打電話去問佢 佢成日都話:"今日有/冇櫃(貨櫃)送落黎喎"
我諗佢似係大陸工場直接運落黎多d~  :em03:  :em03:

[quote:d2ba49a7a0="Tomato"][quote:d2ba49a7a0="女"][quote:d2ba49a7a0="Tomato"]佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??[/quote]

乜唔係比晒$$咩?
無理未收$$仲咁慢
係咪騙我地 其實未做好[/quote]

我比左一半錢咋........[/quote]

我都係 佢遲咁多 :em20:  我又遲d先俾錢 :em12:  :em12: