藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

[quote:1ec1d20ad1="chris"][quote:1ec1d20ad1="Stephen@RC"]

鬼咩. 我今日打去佢地沙田總公司問因咩事so late.
佢地居然話佢地control唔到亦都唔知.
吹beer beer ...[/quote]

control唔到? 如果要賠$$ 你估佢地con唔control得到丫o拿  :em05:[/quote]

如果你講佢地真系要6月先送間房柜 咁我就真系死得喇 因為裝修師傅巳經剷晒墻 等緊個間房柜黎佢地先有得開工 :em06:

系呀 而家佢地d態度真系好差 我上星期六上去追佢幾時有柜到 正當你有d唔系咁滿意佢答覆 佢惡都好似黑社會咁 又話我地d人唔合作 又話我地好遲先比條匙佢 全部錯都系因為我地 當時成家人有大有細點同佢嘈 廢時客親嗰細路仔 所以我話尼班人真系好賤格 唔怪得隱佢地坐鎮响度!! :evil:

[quote:b7ea351aae="SM"]我個間房櫃終~~~~於今日到左 話聽日安裝.
足足追左一個月.....真係自覺身心疲累....:em06:[/quote]

好羨慕呀!! 唔知幾時到我尼!!