藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

any photo for us to see your design ??

I will choose June 22 coz it's an important date...

[quote:68182b34c5="SM"]
你一講起我真係火都o黎埋  
恆昌o的人都唔知點做o野 乜唔係跟交匙先後去送貨咪  
我 22/4 交匙 又話先做間房櫃 上個星期又話呢個禮拜有呢個禮拜又話要下個星期
日復一日 週復一週 我今日再追問 唔問由是河 一問就把幾火   
佢地竟然話安排o左係6/6 送櫃  
有冇搞錯  4月交匙 6月送貨 不如出年先送

6月送不如唔好送啦~! 跟本唔可以容許佢地咁樣 佢上個禮拜都話check過我隻櫃要5月29號先至到 我真係唔鬼彩佢~! 嬲到我震~~ :em13:

要爭取! 奪命追魂call+軟硬兼施!! 若再不能如期交貨 就回水!!![/quote]

which tower and which floor are u ?