藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

不如我比你丫........我住635 我覺得個櫃太大...

[quote:f127046793="Jess&Burns"][quote:f127046793="Stephen@RC"][quote:f127046793="Jess&Burns"][quote:f127046793="Alvin & Janis"][quote:f127046793="Tomato"]問多一條 ops:

恒昌間房櫃包唔包埋d射燈0架??[/quote]

我們都想知呀..... [/quote]

我問過. 要加錢.
好似$100-

另外個櫃內有鎖要加$45 each.
我做左一個. 但佢話送多個比我. 所以而家有兩個鎖在櫃內.[/quote]

唔係呀 又要加$$$ 唔係厡本有射燈咩[/quote]

櫃就係櫃. 係唔包有燈架.[/quote]

今日佢裝好左個間房櫃 有四枝射燈 仲另外有開關制0架!!

[quote:f95e802143="marco"][quote:f95e802143="Jess&Burns"][quote:f95e802143="Stephen@RC"][quote:f95e802143="Jess&Burns"][quote:f95e802143="Alvin & Janis"][quote:f95e802143="Tomato"]問多一條 ops:

恒昌間房櫃包唔包埋d射燈0架??[/quote]

我們都想知呀..... [/quote]

我問過. 要加錢.
好似$100-

另外個櫃內有鎖要加$45 each.
我做左一個. 但佢話送多個比我. 所以而家有兩個鎖在櫃內.[/quote]

唔係呀 又要加$$$ 唔係厡本有射燈咩[/quote]

櫃就係櫃. 係唔包有燈架.[/quote]

今日佢裝好左個間房櫃 有四枝射燈 仲另外有開關制0架!![/quote]
marco可唔可以上你屋企參觀呀..... :mrgreen:

[quote:72071219ce="marco"]今日佢裝好左個間房櫃 有四枝射燈 仲另外有開關制0架!![/quote]

係咪你加錢裝0架??

冇加錢0架 係屯門揀個時已有0架啦 兩邊仲有玻璃門

[quote:429a8a188c="marco"]冇加錢0架 係屯門揀個時已有0架啦 兩邊仲有玻璃門[/quote]
係啦 我都記得唔使加錢.. :roll:

我都係屯門揀 .............唔駛加錢有射燈 就真係太好喇!

不過我覺得d射燈真係好熱 都未免會開啦.....

[quote:1d2c3b28d6="marco"]不過我覺得d射燈真係好熱 都未免會開啦.....[/quote]

haha . 日光日白都唔會開啦 :

不如我比你丫........我住635 我覺得個櫃太大...

咁筍~  :em12:
多謝o晒你先呀Jess&Burns   :em21:  
我係683尺 但我相信我間房未必有位放咁大個衣櫃呢 :!: