藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

[quote:267f25d77f="Alvin & Janis"][quote:267f25d77f="Tomato"]問多一條 ops:

恒昌間房櫃包唔包埋d射燈0架??[/quote]

我們都想知呀..... [/quote]

我問過. 要加錢.
好似$100-

另外個櫃內有鎖要加$45 each.
我做左一個. 但佢話送多個比我. 所以而家有兩個鎖在櫃內.

[quote:35a47fc7d7="Jess&Burns"][quote:35a47fc7d7="Alvin & Janis"][quote:35a47fc7d7="Tomato"]問多一條 ops:

我問過. 要加錢.
好似$100-

我做左一個. 但佢話送多個比我. 所以而家有兩個鎖在櫃內.[/quote]

唔係呀 又要加$$$ 唔係厡本有射燈咩

[quote:c4c9352167="YY & KC"]你改左d咩呢? 我同恆昌傾過一次 佢咩都話唔改得 改大張床一呎 要加$1200 做高d個衣櫃要加$1500 相反 我唔要細房的床 衣櫃 書table 佢就只係俾番$1200我 條數都唔知點計 總之就任佢開價啦.......[/quote]

其實 佢地無想過咁多人會改野. 所以有很多野你話唔要. 佢都係estimate 個差價比你.

我地問勁多問題: 呢度唔要less 幾多$? 個度加又幾多$? 個度唔要可以比返幾多錢.....等非常混亂的問題... 問到佢都亂晒. 而我同我男友心水比較清. 男友計數又好快. 質到佢無野講 只可以話我地係對....
所以我地只係用架左$1000- 就可以換左好多我地唔想要的東西. 而將我地想要的東西加馬.

for examples: 加大張床. 將張床上窗台. 燈upgrade 晒貴野. 做左個6 呎長大櫃. 同一張6呎長大電腦枱..........等.

其實就唔係好超值架啦.( 比起出面 ) 不過都算OK 啦.

[quote:c9b7c6df48="Stephen@RC"][quote:c9b7c6df48="Jess&Burns"][quote:c9b7c6df48="Alvin & Janis"][quote:c9b7c6df48="Tomato"]問多一條 ops:

我問過. 要加錢.
好似$100-

我做左一個. 但佢話送多個比我. 所以而家有兩個鎖在櫃內.[/quote]

唔係呀 又要加$$$ 唔係厡本有射燈咩[/quote]

櫃就係櫃. 係唔包有燈架.

for examples: 加大張床. 將張床上窗台. 燈upgrade 晒貴野. 做左個6 呎長大櫃. 同一張6呎長大電腦枱..........等.

請問6呎長大櫃 意思係衣櫃嗎?

係呀.

頂!! 我細房D野磡扮爛唔要 換其它野 都要補兩舊幾水!
我都好想好想好想要6呎衣櫃呀..... :em01:
但夠位放嗎? 請問衣櫃門向床定係向房門呢?

補兩舊水咁咪好小? 我補左成千蚊喎.

但係你有6呎衣櫃喎! 仲有將舖床放上窗台喎!! 仲有6呎長書枱喎!!!
若果加$1000只係得個6呎衣櫃我都制!
不過我都簡左其它既傢俬同燈飾 同埋加大左張床做5呎 但...但...但我真係好想要個6呎衣櫃... :em06:

我將個設計放左係貼圖區